3x toffe rooftop bars

Denk je dat je Leiden wel kent? Misschien weten we je toch te verrassen, want deze dakterrassen op ongebruikelijke locaties zijn wel heel tof! Geniet van een drankje met een prachtig uitzicht.

Ruben & Jerry’s

Hier kom je niet zo maar, dit moet je echt weten. Deze eerste echte ‘rooftop bar’, daktuin, is een initiatief van PLNT, een testlocatie voor startups en bedrijven. Een unieke plek voor bijeenkomsten, borrels en business events. Wie buiten voor het nogal grijze en saaie gebouw staat, verwacht niet hoe leuk het boven is! Want de moeite waard is het zeker.

Lees meer

Rooftop restaurant Naturalis

Op zoek naar een bijzonder drankje? Denk dan eens aan het Rooftop restaurant van Naturalis. Dat bevindt zich op de negende verdieping: hoger in het gebouw kun je niet komen. En je hebt vanaf hier een spectaculair uitzicht, bij helder weer tot aan de kust! In de bovenhoek van de glaskroon biedt het knusse restaurant ruimte voor maximaal 15 personen. Vanaf hier kijk je van bovenaan de trappenberg helemaal naar beneden het atrium in! Het terras is bij mooi weer een perfecte plek perfect voor je zonnige bijeenkomst of borrel.

Lees meer

Restaurant Twelve

Lekker eten op grote hoogte? Dat kan in Restaurant Twelve, op de twaalfde verdieping van het Fletcher Hotel Leiden. Niet alleen is het hier genieten van culinaire hoogstandjes, je hebt ook nog eens een adembenemend panoramisch uitzicht over Leiden en de schuimkoppen van het Noordzeestrand!

Lees meer