Leiden&Partners

Leiden&Partners is de citymarketingorganisatie van de stad Leiden. Wij zetten ‘Leiden’ op de kaart om hiermee een duurzame groei te realiseren in het aantal bezoekers, congressen, studenten, talenten en bedrijven. We veroorzaken investeringen en leggen verbindingen tussen de vitale stad en haar bewoners waarmee we een brede welvaart beogen voor de inwoners van Leiden en regio. 

Leiden&Partners doet dat met citybranding, regiomarketing, het Leiden Conventionbureau en het Leiden International Centre. Een warm welkom bieden wij aan eenieder die de stad bezoekt door de VVV en daarnaast exploiteren wij de Young Rembrandt Studio.

Hoe doen we dat? - Door te Betrekken, Betoveren & Beleven en te Bedienen. Om vervolgens te Bewijzen dat het werkt.

Wil je partner worden van Leiden&Partners?

Alles wat Leiden&Partners initieert, organiseert of activeert gebeurt in samenwerking met partners. De organisatie heeft de belangrijke taak om haar achterban te inspireren, motiveren en informeren over haar activiteiten. Maar bovenal te betrekken bij haar organisatie. Dat doet zij organisatiebreed met heel veel verschillende partners. Wil je partner worden van Leiden&Partners? Bekijk ons marketingplan en partnerplan.

Ben je al partner? Bekijk hier de partnerinformatie.

Marketingplan & partnerplan

Over Leiden&Partners

Leiden&Partners is de citymarketingorganisatie van de stad Leiden. Wij zetten ‘Leiden’ op de kaart om hiermee een duurzame groei te realiseren in het aantal bezoekers, congressen, studenten, talenten en bedrijven. We veroorzaken investeringen en leggen verbindingen tussen de vitale stad en haar bewoners waarmee we een brede welvaart beogen voor de inwoners van Leiden en regio.

Lees meer over Leiden&Partners