Onze plannen

Een actueel overzicht van relevante publicaties van Leiden&Partners vind je hier! Van marketingplannen tot jaarverslagen en van onderzoeksrapporten tot toekomstvisie.  

Visie 2025 - Het Leids Continuüm

Leiden, Stad van Ontdekkingen, waar de optelsom van vrijdenken, wetenschap en culturele explorae leidt tot de opkomst en het succes van iconen. Van Rembrandt van Rijn tot Armin van Buuren, van Pilgrim Fathers tot T.rex en van tulp tot Bio Science Park. U bent ongetwijfeld goed bekend met onze parels. Maar wist u ook dat het allemaal geen toeval is? Dat blijkt zeker als je wat dieper naar het onderliggende DNA van de stad kijkt.

Visie 2025
Het Leids Continuüm
  • Het Leids Continuüm

Marketingplan & Partnerplan

Welke generieke instrumenten gebruikt Leiden&Partners om de stad te ‘branden’ en haar doelgroepen aan zich te binden en ermee te communiceren? Bekijk het Marketingplan. Voor het Leiden International Centre en Leiden Convention Bureau is een eigen marketingplan beschikbaar.

Partner worden van Leiden&Partners? Dat kan! Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via marketing@leidenenpartners.nl.

Toerisme in regeerakkoord

15 citymarketing organisaties, waaronder Leiden&Partners, stuurden half april een brandbrief aan informateur Tjeenk Willink. Als de coronacrisis iets duidelijk maakt, is het ‘t grote sociale, maatschappelijke én economische belang van deze sector. De oproep vraagt een Toerisme Paragraaf in het regeerakkoord op te nemen, waarmee het belang van de bezoekerseconomie wordt onderstreept voor onze ondernemers, musea en bewoners!

Toerisme Paragraaf 2021
Nieuwe Rijn/Botermarkt

Jaarverslagen