Voor al je vragen en tips

Hoe kom ik bij de faculteit Rechten? Is er een stadswandeling langs de Leidse hofjes? Wat is er dit weekend allemaal te doen? Jouw bezoek aan Leiden begint bij de VVV! De VVV ligt vlakbij Leiden Centraal en is goed bereikbaar.

Jouw sleutel tot Leiden

Bij de VVV kun je terecht voor al je vragen over Leiden en word je geïnspireerd en geënthousiasmeerd. Of het nu gaat om ideeën voor uitstapjes, een plattegrond, bootverhuur of lekkere eet tips, hier weten ze het! Ook vragen over het openbaar vervoer of het uploaden van het saldo op je OV-kaart kan hier natuurlijk, want in de VVV zit ook de Arriva Store.

Last but not least kun je hier ook terecht voor de originele Leidse kadootjes, zoals etsen, puzzels en souvenirs of voor het kopen van diverse cadeaubonnen zoals de VVV bon en de Trakteer Jezelf op Leiden kaart! Bekijk een selectie van ons aanbod in de webshop van het Leidse winkeltje of kom gezellig naar de VVV!

In samenwerking met Het Leidse Winkeltje zijn wandel- en fietsroutes nu ook online te verkrijgen! Bekijk de webshop hier.

Adres: Stationsweg 26, 2312 AV Leiden
Email: info@vvvleiden.nl
Telefoon: +31(0)71 516 60 00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

VANWEGE DE VIERING VAN LEIDENS ONTZET IS VVV LEIDEN OP MAANDAG 3 OKTOBER GESLOTEN


 

 

  Extra informatiepunten in de binnenstad

  Naast de vertrouwde VVV aan de Stationsweg kunnen bezoekers en (potentiële) ondernemers ook terecht bij 13 extra locaties voor informatie over de binnenstad. 

  De zogeheten ‘Tourist Information Points’ bevinden zich bij diverse binnenstadondernemers en zijn te herkennen aan een ‘Tourist Information Point' sticker op het raam. Bij iedere locatie bevindt zich een display met citymaps en de stadsgids voor bezoekers. Daarnaast worden de medewerkers per locatie regelmatig bijgepraat over de stand van zaken in de stad, zodat de bezoekers goed geïnformeerd kunnen worden.

  1. - Anne & Max - Gangetje 2
  2. - Stadstuin ‘de Bloemenpoort’ - Haven 100a
  3. - Boekhandel Kooyker – Breestraat 89
  4. - EDUARD – Hooglandsekerkgracht 6
  5. - Douglas – Haarlemmerstraat 143
  6. - Kapsones Kappers – Doezastraat 31
  7. - Pieterskerkcafé – Kloksteeg 16
  8. - Stadsgehoorzaal – Breestraat 60
  9. - State of Art – Nieuwe Rijn 11
  10. - Café l'Esperance - Kaiserstraat 1
  11. - Young Rembrandt Studio - Langebrug 89
  12. - Easy Fiets - Haagweg 8
  13. - Molenmuseum De Valk, 2e Binnenvestgracht 1