VVV Leiden

Jouw sleutel tot Leiden

Hoe kom ik bij de faculteit Rechten? Is er een stadswandeling naar de Leidse hofjes? Wat is er dit weekend allemaal te doen? Jouw bezoek aan Leiden begint bij de VVV!

In de VVV kun je terecht voor al jouw vragen over Leiden. De medewerkers voorzien je graag van ideeën voor uitstapjes, een plattegrond en nog veel meer. Gelegen nabij Leiden Centraal en de bushaltes is de VVV voor iedereen goed bereikbaar. Tevens bevindt zich hier de Arriva Store.

Corona update

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze dienstverlening aan te passen. Tot nader bericht dient de VVV alleen nog als Arriva informatiepunt. VVV Leiden kun je bereiken via de Livechat op de website of via:
Email: info@vvvleiden.nl
Telefoon: +31(0)71 516 60 00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 11.00 – 15.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

  Extra informatiepunten in de binnenstad

  Naast de vertrouwde VVV aan de Stationsweg kunnen bezoekers en (potentiële) ondernemers ook terecht bij 10 extra locaties voor informatie over de binnenstad. 

  De zogeheten ‘Tourist Information Points’ bevinden zich bij diverse binnenstadondernemers en zijn te herkennen aan een ‘Tourist Information Point' sticker op het raam. Bij iedere locatie bevindt zich een display met plattegronden, de uitagenda en de stadsgids voor bezoekers. Daarnaast worden de medewerkers per locatie regelmatig bijgepraat over de stand van zaken in de stad, zodat bezoekers goed geïnformeerd kunnen worden.

  1. - Anne & Max - Gangetje 2
  2. - Bloemenboot ‘De Watertuin’ - Blauwpoortshaven 7
  3. - Boekhandel Kooyker – Breestraat 89
  4. - EDUARD – Hooglandsekerkgracht 6
  5. - Douglas – Haarlemmerstraat 143
  6. - Kapsones Kappers – Doezastraat 31
  7. - Pieterskerkcafé – Kloksteeg 16
  8. - Stadsgehoorzaal – Breestraat 60
  9. - State of Art – Nieuwe Rijn 11
  10. - Café l'Esperance - Kaiserstraat 1
  11. - Young Rembrandt Studio - Langebrug 89