Voor al je vragen en tips

Hoe kom ik bij de faculteit Rechten? Is er een stadswandeling langs de Leidse hofjes? Wat is er dit weekend allemaal te doen? Jouw bezoek aan Leiden begint bij de VVV! De VVV ligt vlakbij Leiden Centraal en is goed bereikbaar.

Jouw sleutel tot Leiden

Bij de VVV kun je terecht voor al je vragen over Leiden. Of het nu gaat om ideeën voor uitstapjes, een plattegrond, bootverhuur of lekkere eet tips. Hier weten we het! Ook vragen over het openbaar vervoer of het uploaden van het saldo op je OV-kaart kan hier natuurlijk, want in de VVV zit ook de Arriva Store.

Last but not least kun je hier ook terecht voor de originele Leidse kadootjes, zoals etsen, puzzels en souvenirs of voor het kopen van diverse cadeaubonnen. Zoals de VVV Cadeaukaart en de Trakteer Jezelf op Leiden kaart. Kom gezellig langs bij de VVV!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur 

Contact

Adres: Stationsweg 26, 2312 AV Leiden
Email: info@vvvleiden.nl
Telefoon: +31(0)71 516 60 00

Rembrandtwandeling

De gehele maand mei is in de VVV de Rembrandtwandeling verkrijgbaar voor slechts €5,-  Met deze wandeling kom je langs alle bijzondere Rembrandtlocaties in Leiden, zoals de Latijnse School waar Rembrandt vroeger naar school ging en de Young Rembrandt Studio waar hij zijn eerste teken- en schilderlessen kreeg. 

Jonge Rembrandt

City Map en City Guide - Ook gratis verkrijgbaar bij VVV Leiden

Extra informatiepunten in de binnenstad - Naast de vertrouwde VVV aan de Stationsweg kunnen bezoekers en (potentiële) ondernemers ook terecht bij 14 extra locaties voor informatie over de binnenstad.