Op avontuur

Beleef spannende escaperooms, klimparkavonturen, fotografie wandelingen, steptochten en fietsritten. Ontdek actief de prachtige stad Leiden en omgeving. Durf jij het aan? Kom en ervaar het zelf!

Escaperooms - Zowel binnen als buiten

Gamen in Virtual Reality

Zodra je de VR bril opzet ben je in een andere wereld! Midden in het centrum van Leiden bevindt zich Het Virtuorium. Met behulp van Virtual Reality trotseer je de plank uitdaging of los je samen een escaperoom op. Vind je VR spannend? Geen probleem, er is een speciaal introductie programma die je kunt volgen. Een ervaring om niet te vergeten!

Virtuorium Leiden

Klimbos mét kabelbaan

In het recreatiegebied Vlietland vind je een eiland vol klimplezier. Het Klimeiland heeft 7 klimroutes verdeeld over 4 hoogtes. De hoogste is wel 11 meter (!). De kleinere klimmers beginnen op een laag klimparcours, hier start je op 1 meter hoogte. Extra leuk: als eindsprint kun je met de kabelbaan door het bos naar beneden! Een echte uitdading voor beginnende én gevorderde klimmers.

Het Klimeiland

Steppen, in een Twizy of op de e-chopper?

Naar buiten! Leiden

Naar buiten! zorgt ervoor dat kinderen die in de stad opgroeien vaker naar buiten gaan om de natuur te ontdekken en te spelen in het groen. En dat is niet alleen leuk, maar ook heel gezond en leerzaam! Ontdek fietsroutes, het Buitenbeestfeest en de uitdagende Buitenclub. 

Meer over Naar buiten!

Meer ontdekken in Leiden? - Check deze tips!