OpStep is dé plek voor een unieke stadsrondleiding, het organiseren van het leukste vrijgezellenfeest, de sterkste teambuildingactiviteit, het gaafste vriendenuitje, de gezelligste familiedag of welke andere groepsactiviteit dan ook.

Stap op de step en ontdek wat de regio Leiden allemaal te bieden heeft. Op Step organiseert ook step rondleidingen op vaste tijden. Deze vinden 4 keer per weekend plaats, onder begeleiding van een ervaren lokale stadsgids. Deze gids laat je niet alleen de rijke geschiedenis van Leiden zien, maar ook de Leidse gebruiken en hotspots!

Op stap met de kinderen? Dat kan! Er zijn steps voor kinderen beschikbaar. 

Wil je zelf op avontuur? De steps kunnen los gehuurd worden. 

Als “stepper” heb je in het verkeer de status van voetganger en de snelheid ligt ongeveer tussen die van een voetganger en die van een fietser. Je kunt je op deze manier snel en gemakkelijk door de stad verplaatsen en grotere afstanden afleggen en op deze sportieve manier Leiden ontdekken.

Op Step is gevestigd in de Morspoort parkeergarage aan de Bloemfonteinstraat 2 te Leiden of 1 minuut lopen vanaf treinstation Leiden Centraal Station. 

Locatie