Minecraft Challenge #4: Bali

Dit jaar werkt BplusC samen met Museum Volkenkunde en staat de Minecraft Challenge in het teken van Bali! Bouw samen een tempel, paleis, woonhuis, rijstvelden of olifantengrot. Doe inspiratie op en ga naar de tentoonstelling BALI – Welcome to Paradise in Museum Volkenkunde. Je ontvangt bij de eerste startbijeenkomst een gratis voucher voor deze tentoonstelling.

Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud, schrijf je dan snel in voor deze nieuwe, te gekke Minecraft Challenge! Kies een teamgenoot en geef je samen op. Wat je nodig hebt, is een eigen Minecraft JAVA edition (Mojang). Na de startbijeenkomsten op woensdag 17 en zaterdag 20 april log je in met je eigen account en bouw je samen met je teamgenoot op onze speciale Minecraft-server aan je gebouw.

Hoe het werkt?
Je schrijft je in vóór 10 april en komt naar een van de twee startbijeenkomsten. Daar krijg je samen met je teamgenoot een plot waarop je je gebouw gaat bouwen. Samen met alle deelnemers werk je aan Bali. Doe je mee? Schrijf je hier in en zet deze twee data alvast in je agenda! woensdag 17 april (14:00-16:00 uur) en zaterdag 20 april (10:30-12:30 uur) Bibliotheek Nieuwstraat.

Tijdens de bijeenkomst krijg je meer uitleg over de opdracht. Ook krijg je een gebouw en plot toegewezen en ontvang je je vrijkaartje voor het museum. Er is ruimte om alvast te starten met bouwen en je kunt vragen stellen.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is in Museum Volkenkunde, op zondag 26 mei. Uit alle deelnemers kiezen we twee winnaars! Elke winnaar krijgt zijn gebouw in een 3D-print mee naar huis.