Gratis proeflesweken en Taalinformatiedagen

Lijkt het je leuk om een instrument, band, ensemble, orkest of koor uit te proberen? Wil je een keer meedansen? Ontdek je graag de kunstenaar in jou? Of wil je graag vloeiend Spaans, Engels, Japans of een andere taal leren spreken? Kom naar de proeflesweken van maandag 31 augustus t/m zaterdag 26 september bij BplusC. Je kunt dan gratis meedoen aan lessen en workshops. Een ideale manier om jouw nieuwe hobby te ontdekken!

Van maandag 31 augustus t/m zaterdag 12 september kun je gratis meedoen aan lessen van de BplusC Muziekschool en Dans- en theaterschool. De laatste twee weken van september (14 t/m 26 september) kun je vrijblijvend kennismaken met de cursussen Kunst en Beeld en Talen.
Op www.bplusc.nl/proeflessen/ staat het hele programma. Om het aantal bezoekers te kunnen monitoren, moet je je vooraf aanmelden voor een proefles. Dat kan door te mailen naar proefles@BplusC.nl.

Taalinformatiedagen
Op donderdag 3 (20.00-22.00 uur) en zaterdag 5 september (14.00-16.00 uur) zijn de Taalinformatiedagen. Heb je altijd al een vreemde taal willen leren? Of zoek je een cursus Nederlands als tweede taal? Bezoek dan de online Taalinformatiedagen. Je kunt kennismaken met de docenten, je taalniveau testen en advies krijgen over welke cursus het best bij jou past. Aanmelden kan via klantenservice@BplusC.nl of 0900-2323000 (gebruikelijke belkosten).
Een telefonisch intakegesprek om je startniveau te bepalen, is ook mogelijk.

Coronaproof lesprogramma
Alle muziek-, dans-, kunst- en taallessen worden coronaproof aangeboden. Het lesprogramma is gebaseerd op alle kennis en ervaring die BplusC de afgelopen maanden heeft opgedaan met het toepassen van de RIVM-richtlijnen en de verschillende brancheprotocollen. Kijk voor meer informatie op www.bplusc.nl/corona.

Meer informatie over de proeflessen en de Taalinformatiedagen is te vinden via www.bplusc.nl/proeflessen/.