Gluren bij de Buren Leiden

Behalve dat er zondag 9 februari in grote getale optredens door heel Leiden te bewonderen zijn, is het voor bezoekers van Gluren bij de Buren het aangewezen moment om binnen te stappen bij buurtgenoten en nieuwe mensen te leren kennen.

Deze zondag wordt er door heel Leiden gegluurd. Het uitgebreide programma bestaat uit 60 lokale acts die een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren de bezoekers graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van zangers, cabaretiers, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis zijn te bezoeken. Een optreden is gemiddeld 30 minuten en een plekje op de bank reserveren is niet nodig.


Met een handige kaart wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. Of sla je favoriete acts op en creëer je een eigen looproute. Het volledige programma is hier te vinden.