De wintermaanden in Leiden, knus en gezellig!

Ook dit jaar staan de wintermaanden in Leiden weer in het teken van de Winter Wonder Weken. Bezoek het Huis van Sinterklaas, de Drijvende IJsbaan, de nostalgische kermis en nog veel meer! 

De Winter Wonder Weken adventskalender

Samen tellen we af naar kerst met de Leidse adventskalender er weer. Van 1 t/m 24 december kun je elke dag een vakje open maken, met daaronder een leuke actie of korting van een Leidse ondernemer. De Winter Wonder Weken zijn natuurlijk niet compleet zonder de adventskalender! Bekijk de adventskalender op leiden.nl/adventskalender.

Leidse Adventskalender

Arriva Samenreisdagkaart

In de winterperiode samen op pad? Met de Samenreisdagkaart reis je heel voordelig. Met minimaal 2 tot maximaal 5 personen reis je in totaal voor maar € 9,95. de Samenreisdagkaart koop je bij de chauffeur van Arriva t/m 7 januari 2024.

Meer informatie vind je hier.

Ruimere openingstijden

Rondom de feestdagen verruimen Leidse winkels de openingstijden. Zo vind je altijd een geschikt moment om je sinterklaas- of kerstinkopen te doen. Daarnaast hebben winkels op feestdagen aangepaste openingstijden. Benieuwd wanneer de winkels in de binnenstad open zijn in de wintermaanden? Volg de link hieronder voor alle tijden. 

Bekijk de ruimere openingstijden

Veel gestelde vragen - Winter Wonder Weken Leiden

Meer tips!

Praktische tips - bij je bezoek aan Leiden