De leukste herfsttips!

De bladeren vallen van de bomen en het wordt langzaam kouder. De herfst is in aantocht! De herfstige dagen zorgen dat er zowel binnen als buiten genoeg te doen is. Bezoek de leukste musea en cafeetjes in Leiden. Op deze pagina vind je alle leuke activiteiten die je tijdens de herfstvakantie kunt ondernemen. Geniet van je vakantie!

De leukste kindertips

In Leiden is altijd wel wat leuks te doen voor kinderen. Van een leuk kinderprogramma in een van de Leidse musea tot een kinderfilm in de bios. Er zijn speciale kinderwandelingen zoals de Grimmige Gruwelloop of boek een grappige kinder – of jeugdvoorstelling in een van de Leidse theaters! Liever naar de kinderboerderij, het zwembad of een speeltuin bezoeken? Je ontdekt het allemaal op deze pagina. 

kindertips

Van cultuursnuiven krijg je trek

Een tussenstop tijdens de herfstwandeling of een hapje eten na een bezoek aan een museum? Groot gelijk! Warm op bij de terrassen en restaurants van Leiden. Van een snelle hap tot borrelplank of van sjiek diner naar vegan.We zetten de leukste eetstekken voor je op een rijtje.

Horecatips

Boetiekjes, winkels en vintagestores

De jacht op een nieuwe herfstoutfit of najaarsinterieur gaat van start! De boetiekjes, winkels en vintagestores in Leiden bieden jou de mogelijkheid om áltijd iets unieks te scoren. Trakteer jezelf eens op een shopervaring, die je in geen enkele andere stad zo beleeft!

Winkelen in Leiden

Een dag Leiden is te kort

Na een dagje musea of wandelen langs de sfeervolle parkjes in Leiden is niets lekkerder dan jezelf verwennen met een comfortabele overnachting. Meerdere dagen in Leiden zijn biedt je de gelegenheid om de gezellige stad beter te leren kennen. Maak je herfstvakantie compleet en boek een overnachting in een knus hotel of bed & breakfast.

Overnachtingen

Ga er lekker op uit!

Wat is er nog meer te doen?