Algemene voorwaarden #WinterinLeiden

Wat tof dat je foto’s en video’s deelt van jouw bezoek aan Leiden! Dat kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, dit willen we graag met anderen delen. Het kan zo zijn dat we je vragen om die foto's/video's te delen op onze eigen kanalen: de website van Leiden, Stad van Ontdekkingen (visitleiden.nl), onze nieuwsbrieven en onze eigen sociale mediakanalen.

Door op ons verzoek te reageren met #WinterinLeiden stem je toe met het volgende:

  • Dat wij je foto mogen delen op onze website;
  • Dat wij je foto mogen delen op onze social media-kanalen. Dit zijn InstagramFacebook, Twitter, TikTok en Pinterest van Stad van Ontdekkingen. En de Instagram en Facebook van Winter Wonder Weken Leiden;
  • Dat wij je foto mogen gebruiken in andere communicatie, zoals in onze nieuwsbrieven.
  • Alle bovenstaande punten i.c.m. vermelding van jouw naam of sociale media-accountnaam.

Door deze toestemming te verlenen verklaar je dat je eigenaar bent van de foto. Is de foto niet van jou en heb je al toestemming gegeven? Laat het ons dan weten via communicatie@leidenenpartners.nl.

Toestemming intrekken

Je kunt ons altijd laten weten wanneer je je foto niet langer met ons wilt delen. Klik dan op je eigen foto op onze website linksonder op het rondje met de ‘i’ erin en vul het formulier in dat daar verschijnt. Ook kun je ons een mailtje sturen met een directe link naar de foto via communicatie@leidenenpartners.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via: communicatie@leidenenpartners.nl.  

Ook een toffe foto of video van de Winter Wonder Weken Leiden gemaakt?

Deel jouw foto's met #WinterWonderWekenLeiden