Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 28 maart

Uniek Passie & Paasconcert in Leiden

Hervormd Gereformeerd Katwijks Mannenkoor Eben-Haëzer geeft een uniek Passie & Paasconcert in de Marekerk te leiden. Ze doen dit samen met Young Ladies Choir Hadassah.

Je kunt naar deze twee unieke koren komen luisteren in de prachtige Marekerk te Leiden. Het mannenkoor onder leiding van Hugo van der Meij bre…

Je kunt naar deze twee unieke koren komen luisteren in de prachtige Marekerk te Leiden. Het mannenkoor onder leiding van Hugo van der Meij brengt samen met het Young Ladies Choir onder leiding van Ria van den Noort een uniek programma ten gehore. In het programma zit een prachtige lijn, vanaf de hof van Gethsemané naar het kruis. En dan de opstanding! Ds. A.T. Ruis uit Katwijk hoopt deze avond de verbindende teksten uit te spreken om zo de programmalijn compleet te maken. In het programma zijn bekende passie en paasliederen opgenomen, maar ook nieuwe werken worden ten gehore gebracht. De koren worden begeleid door Hendrik van Veen op het orgel, en Laurence Fierens aan de piano. Naast de koorbegeleiding zullen zij ook de samenzang en een instrumentale intermezzo’s voor hun rekening nemen. De koorleden, dirigenten, predikant en muzikanten zien erg uit naar deze avond op een voor hun bijzondere locatie. De Marekerk is beroemd door zijn prachtige akoestiek. Kom je het meemaken? 

Wanneer

  • Kerk open: 19:30 uur

Prijzen

  • € 10,00 Kinderen onder de 12 jaar 5 euro. Kaarten via www.koopjekaartje.nl en bij Chr. Boekhandel ‘Het Baken’ in Katwijk aan Zee.

Locatie