Caro Ilias de Feijter|Raymi Sambo Maakt & Stich. Nieuwe Makers - Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen Spel en concept: Caro Ilias de Feijter Caro Ilias is non-binair, geen man en geen vrouw. Vanaf het moment dat Caro Ilias afscheid n....

Spel en concept: Caro Ilias de Feijter

Caro Ilias is non-binair, geen man en geen vrouw. Vanaf het moment dat Caro Ilias afscheid nam van diens borsten besloot die nooit meer verborgen te houden wie die is. Maar jezelf leren accepteren kan een hele zoektocht zijn. Caro Ilias transitieproces vormt de leidraad van “Nu mijn borsten eraf zijn kunnen we dichter tegen elkaar liggen,” met als grote vraag: Hoe samen jezelf te zijn?

Caro Ilias wil feest vieren voor wie we zijn. Samen met jou. Een feestje voor het omarmen van jezelf, ook wanneer je omgeving dit spannend vindt. In de voorstelling toont Caro Ilias diens persoonlijke zoektocht naar verbinding, angst voor afwijzing en bovenal de schoonheid van jezelf te worden. We nodigen het publiek uit op dit moderne huisfeestje voor het worden van de versie van jezelf waarin jij je thuis voelt, geleid door Caro Ilias en livemuziek.

Wanneer

Prijzen

  • Regulier€ 19,00
  • Personen met een handicap€ 19,00
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 15,50
  • Studenten€ 15,50

Locatie