Arrangement Boutique Hotels van Leyden

Boutique Hotels van Leyden - bruidssuite

Leiden is prachtig en in dit vierhonderd jaar oude boetiekje kun je je heerlijk laten verwennen. Huys van Leyden (bekend van tv) ligt verscholen achter eeuwenoude gevels, direct in het centrum, aan de gracht.

Dit ga je doen

1 Hooghe Thee

Onze 'Hooghe Thee' of wel een High Tea, is een leuke manier om met vrienden of vriendinnen uw bezoek aan Leiden heel bijzonder te maken. Geserveerd in onze galazaal met gouden bestek en glaswerk en het antieke Engelse servies, wordt onze 3 gangen 'Hooghe Thee' nog specialer. Heerlijke sandwiches, vele zoete hapjes en verse thee & sappen staan op u te wachten. U kunt de 'Hooghe Thee' ook boeken op de dag van vertrek. De kosten zijn € 32,50 per persoon.

2 Ontdek Leiden arrangement

Leiden wordt ook wel de 'Stad der Ontdekkingen' genoemd. Er is zo veel bijzonders te zien dat één dag eigenlijk niet voldoende is. Met dit arrangement ontvangen wij u met koffie/thee en een petitfour. Daarna kunt u de stad ontdekken met het boekje 'De Hofjes van Leiden'.  Een wandeling die u door smalle straatjes leidt op zoek naar 35 veelal middeleeuwse hofjes. Neem uw camera mee! Moe van het lopen? U krijgt ook een vaartocht met een rondvaartboot aangeboden van maar liefst een uur. Zo ziet u Leiden van een heel andere kant. Ook de entree voor een museum naar keuze is inbegrepen. Wij adviseren u vroeg aan te komen zodat u veel van Leiden kunt zien.

Inhoud van dit arrangement:

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart (1u)
  • Museumbezoek
  • Hofjes wandeling