Arrangement Boutique Hotels van Leyden

Boutique Hotels van Leyden - bruidssuite

Leiden is prachtig en in dit vierhonderd jaar oude boetiekje kun je je heerlijk laten verwennen. Huys van Leyden (bekend van tv) ligt verscholen achter eeuwenoude gevels, direct in het centrum, aan de gracht.

Dit ga je doen

Arrangement Boutique Hotels van Leyden

Leiden is prachtig en in dit vierhonderd jaar oude boetiekje kun je je heerlijk laten verwennen. Huys van Leyden (bekend van tv) ligt verscholen achter eeuwenoude gevels, direct in het centrum, aan de gracht. Persoonlijke aandacht, bijzondere hotelkamers en grandeur is wat je vindt in dit stadspaleis. 

Privé boot tour

Wilt u onze mooie stad van een heel andere kant bekijken? Dan is een rondvaart van maar liefst 2 uur, inclusief tapas en een drankje iets voor u. Voor slechts € 129,50 (op basis van twee personen) huurt u onze sloep inclusief gids. U stapt in voor het hotel en kunt heerlijk genieten van het lekkers in de picknickmand, en de omgeving van onze eeuwenoude stad. Elke volgende persoon betaalt € 35,00 pp. (maximaal 8 personen).

Hooghe Thee

Onze 'Hooghe Thee' of wel een High Tea, is een leuke manier om met vrienden of vriendinnen uw bezoek aan Leiden heel bijzonder te maken. Geserveerd in onze galazaal met gouden bestek en glaswerk en het antieke Engelse servies, wordt onze 3 gangen 'Hooghe Thee' nog specialer. Heerlijke sandwiches, vele zoete hapjes en verse thee & sappen staan op u te wachten. U kunt de 'Hooghe Thee' ook boeken op de dag van vertrek. De kosten zijn € 32,50 per persoon.

4 gangen diner

Tijdens een romantisch nachtje weg even genieten van elkaar! Met dit 'Candle Light Dinner', geserveerd in onze galazaal, ontvangt u voor € 64,50 per persoon een uitgebreid vier gangen diner met daarbij koffie/thee en bonbons. We dekken uw tafel met gouden bestek en goudgerande kristallen glazen zodat het plaatje compleet is. En... in de winter brandt de haard.

Inhoud van dit arrangement:

 • Amuse
 • Brood met smeersels
 • Voorgerecht
 • Soep
 • Hoofdgerecht
 • Dessert
 • Koffie & thee met friandises

Ontdek Leiden arrangement

Leiden wordt ook wel de 'Stad der Ontdekkingen' genoemd. Er is zo veel bijzonders te zien dat één dag eigenlijk niet voldoende is. Met dit arrangement ontvangen wij u met koffie/thee en een petitfour. Daarna kunt u de stad ontdekken met het boekje 'De Hofjes van Leiden'.  Een wandeling die u door smalle straatjes leidt op zoek naar 35 veelal middeleeuwse hofjes. Neem uw camera mee! Moe van het lopen? U krijgt ook een vaartocht met een rondvaartboot aangeboden van maar liefst een uur. Zo ziet u Leiden van een heel andere kant. Ook de entree voor een museum naar keuze is inbegrepen. Wij adviseren u vroeg aan te komen zodat u veel van Leiden kunt zien.

Inhoud van dit arrangement:

 • Welkomstdrankje
 • Rondvaart (1u)
 • Museumbezoek
 • Hofjes wandeling