Het GroenOord - Work & Play Leiden

Contact

Het GroenOord - Work & Play Leiden
Willem de Zwijgerlaan 2 a
2316 GB LEIDEN
Plan je route

Op nog geen 15 minuten lopen van het station Leiden Centraal en Leiden centrum ligt het GroenOord Work & Play aan de Willem de Zwijgerlaan

Op nog geen 15 minuten lopen van het station Leiden Centraal en Leiden centrum ligt het GroenOord Work & Play aan de Willem de Zwijgerlaan.

Het GroenOord is een flex werk- en indoor skatepark met diverse zakelijke- en informele mogelijkheden. Het GroenOord herbergt onder andere het enige echte overdekte skatepark van Leiden en kan in een oogwenk omgetoverd worden naar een event-/ontmoetings-/presentatieruimte tot 650 personen. De variaties zijn eindeloos. Van ontbijten in je eigen vergaderzaal tot je eigen in te vullen feest in “café Amsterdam”. Het sfeervolle ingerichte restaurant “BeautyCees” van het GroenOord Work is vanaf 8 uur geopend en hier kunt u de hele dag genieten van ontbijt tot diner.

Het GroenOord Work biedt voor ieder wat wils: één dag in de week flexen, een eigen bureau of een volwaardige kantoorruimte met alle faciliteiten van dien. Dit allemaal gelegen in een natuurlijke “groene” omgeving met een creatieve gezonde vibe.

Kenmerken

Locatie