Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar
t/m 7 april

YoungstARS

YoungStARS is de titel van een bijzondere tentoonstelling bij de Leidse kunstenaarsvereniging ARS. ARS biedt daarmee een podium aan getalenteerde jongeren van vijf middelbare scholen in Leiden.

De deelnemende jongeren volgen in de bovenbouw het vak Beeldende Vormgeving en laten graag hun werk aan een breder publiek zien. Het tentoongestelde werk zal ook worden beoordeeld door een vakjury.

Dit jaar zijn de deelnemende scholen: Bonaventura, Marecollege, Stedelijk Gymnasium Leiden, Da Vinci College en Rijnlands Lyceum Oegstgeest. Leerlingen van de International School Rijnlands Lyceum helpen mee met de inrichting van de tentoonstelling. Alle schoolniveaus zijn vertegenwoordigd: vmbo, havo en vwo.

De tentoonstelling YoungStARS wordt feestelijk geopend op maandag 1 april (Tweede Paasdag) om 14.00 uur aan de Pieterskerkgracht 9a in Leiden. Dan zal ook de prijsuitreiking van de vakjury plaatsvinden. Het evenement loopt van 31 maart t/m 7 april 2024 en wordt op zondag 7 april om 16.00 uur afgesloten met de uitreiking van de publieksprijs. De tentoonstelling is op de genoemde dagen van 13.00 tot 17.00 uur vrij toegankelijk.

Wanneer

  • De tentoonstelling YoungStARS wordt feestelijk geopend op maandag 1 april (Tweede Paasdag) om 14.00 uur aan de Pieterskerkgracht 9a in Leiden. Dan zal ook de prijsuitreiking van de vakjury plaatsvinden.

Prijzen

  • Gratis

Locatie