181005 280 vvvcadeaubonnen cadeaubon kopen vernieuwde vvvdinercheque kaart recht

De lekkerste dinerbon van Nederland: VVV Dinercheque!

Proef de hele wereld

Alle denkbare keukens zijn vertegenwoordigd en in iedere prijsklasse is er wel wat te vinden. Ook voor een lekkere lunch of een gezellige borrel aan het eind van de middag heeft Leiden genoeg te bieden. Veel restaurants en cafés zijn gevestigd in prachtige monumenten, waardoor de ambiance van de Leidse horeca vaak bijzonder is.

restaurants_terrassen0013.jpg

In de zomer verandert de Nieuwe Rijn in een groot terras.

Nieuwe Rijn/Stadhuisplein
De Nieuwe Rijn is een gezellig stukje van de stad. Hier vind je verschillende restaurants en eetcafés die ’s zomers een terras langs of op het water hebben. 

Kloksteeg/Pieterswijk
Rondom de Pieterskerk zijn tal van kleine straatjes met vele winkeltjes en restaurants. De Kloksteeg – te vinden in de Pieterswijk – is één van de mooiste en gezelligste horecastegen van Leiden, vanwaar je uitkijkt op de eeuwenoude Pieterskerk.

Havengebied/Zijlpoort
In de omgeving van de haven vind je een aantal fijne restaurants. Hier zit ook de historische Zijlpoort een restaurant gevestigd.

Morspoort/Beestenmarkt
Wanneer je de Morspoort onderdoor loopt, stuit je op een culinaire verscheidenheid. Van Spaanse tapas en fingerfood tot Franse delicatessen. Loop even door naar de Beestenmarkt voor gezellige terrasjes.

Selecteer een keuken: