The Fat Pelican

Contact

Adres:
Pelikaanstraat 64
Leiden
Plan je route

Meer informatie

Reserveren

Een heuse urban beergarden, met een smaakvolle hoofdrol voor de allerlekkerste kip en mooie bieren. The best bird in town!

Op de kaart van The Fat Pelican vinden we een hoofdrol voor kip. Die natuurlijk op verschillende en stuk voor stuk even mooie manieren wordt bereid. Van pulled chicken sandwiches bij de lunch tot hele of halve Franse boerenland kippen van de rotisserie. Mals, juicy en geserveerd op een klassieke, oosterse of juist extra spicy wijze. Onze gouden tip? Probeer ze gewoon allemaal!

Hoewel de wintermaanden natuurlijk niet per definitie uitnodigen om op een terras neer te ploffen, zal de biertuin wel degelijk een hoofdrol gaan spelen bij The Fat Pelican. Vanaf het voorjaar waan je je in een waanzinnige urban beer garden en geniet je op het door bistrolampjes verlichte terras van meer dan 10 verschillende speciaalbieren op de tap, die je bovendien ook in pitcher-formaat kunt bestellen. Voor de echt dorstige fijnproever, of de avontuurlijke ontdekker. Met natuurlijk talloze bijpassende bites. Want die horen bij onvervalst borrelplezier.

Locatie