Winter Wonder Weken Leiden

Vanaf half november staat verwondering in de binnenstad van Leiden centraal. Als partner van Centrummanagement Leiden verzorgt Leiden&Partners de marketingcommunicatie rondom de Winter Wonder Weken om zo (regio)bewoners de binnenstad te laten bezoeken.

Social Campagne

Op social media zijn de Winter Wonder Weken te volgen. De Facebookpagina heeft 1800 volgers en Instagram ruim 3000 volgers. We informeren onze volgers over de onderdelen van de Winter Wonder Weken, zoals de intocht van Sinterklaas, de Drijvende IJsbaan en de Nostalgische Kerstmarkt. Op de Instagram delen we daarnaast foto's en video's van volgers om interactie te vergroten. 

Adventskalender

Van 1 t/m 24 december loopt - net als vorige jaren - de Leidse Adventskalender. In samenwerking met Leidse ondernemers is er dagelijks een winactie of korting die onze volgers kunnen openen op de website.

Dit jaar zijn er onder andere kortingen bij de Leidse rederij, Hudson, Museum De Lakenhal en de Drijvende IJsbaan. Volgers maken kans op kaarten voor het Leids Cabaret Festival, Trakteerkaarten, entreekaarten voor het Rijkmuseum van Oudheden en een beer tasting bij FREDDY's. 

Adventskalender

Outdoor

Tijdens de Winter Wonder Weken is de hele stad in wintersfeer. Banieren hangen in de binnenstad en langs rondwegen. Ook op één van de mupi-routes hangen Winter Wonder Weken-uitingen. 

In samenwerking met de NS zijn er ambities om de stationshal van Leiden Centraal ook geheel in Winter Wonder Weken-sferen te brengen. 

Meer city dressing

Arriva

Tijdens de Winter Wonder Weken lichten we op de website en social media de Arriva Samenreisdagkaart uit. Met minimaal 2 tot maximaal 5 personen reis je in totaal voor maar € 9,95. De Samenreisdagkaart koop je in de bus bij de chauffeur van Arriva t/m 7 januari 2024.

Bekijk de actie

Meer ontdekken in Leiden