Citydressing

Bekijk de sfeerimpressie en navigeer via de blokjes hieronder voor de mogelijkheden. Via simone@leidenenpartners.nl o.v.v. 'Citydressing' kun je je aanvraag voor diverse media indienen. Aanvragen zijn o.b.v. van beschikbaarheid. Lees aandachtig de regels van de betreffende media alvorens een aanvraag te doen. Wij doen ons best om de aanvraag binnen één week in behandeling te nemen. 

NS Stationshal

De samenwerking met de NS Stationshal van Leiden Centraal biedt mooie mogelijkheden. In het afgelopen jaar werd daar onder andere aandacht besteed aan de Leidse Rembrandtdagen op 8 en 9 juli. In dit weekend gaat het Pieterskwartier even terug naar de tijd van Rembrandt. Een holobox verwelkomde bezoekers en verwees hen door naar de binnenstad. 

Redactieraad

De Redactieraad, bestaande uit gemeente Leiden, Centrummanagement Leiden, Cultuurfonds en Leiden&Partners ziet toe op een juiste toewijzing. In 2024 is er (beperkte) ruimte om generieke boodschappen uit te dragen ten behoeve van de stad zoals Leiden cultuurstad, een warm welkom aan een belangrijk congres, opening cultuurseizoen, etc.