UITagenda Leiden

De Leidse UITagenda is de plek waar (regio)bewoners zien wat er in Leiden gebeurt op het gebied van cultuur en kennis. Leiden&Partners brengt de UITagenda op vele manieren onder de aandacht van deze (regio)bewoner.

Uit in Leiden campagne

December bracht een feest van cultuur naar Leiden. Via onze SEA-campagne vonden bezoekers moeiteloos culturele Leidse events. Onze social media gaf dagelijks highlights van de Uitagenda icm de Uit in Leiden win(ter)maand. En in de hardcopy Uitladder, die op diverse Leidse locaties te vinden was, vond je een mooi overzicht van het decemberaanbod. 

Wil je een evenement aanleveren voor in de UITagenda? Dat kan hier.

UITagenda Leiden

Samenwerking indebuurt Leiden

In 2023 zijn we een samenwerking aangegaan met indebuurt Leiden. Midden in de doelgroep bewoners brengen we de UITagenda Leiden op een laagdrempelinge manier onder de aandacht. Met deze samenwerking streven we naar een verspreiding van informatie over culturele events, waardoor Leidenaren en bezoekers eenvoudig toegang hebben tot een uitgebreid overzicht van culturele evenementen in de stad: de UITagenda Leiden.

Uit in Leiden nieuwsbrief

Elke week versturen we een Uit in Leiden nieuwsbrief met de leukste uittips in Leiden naar ruim 6000 abonnees. Van nieuwe tentoonstellingen tot leuke voorstellingen. Ontdek verborgen pareltjes, volg inspirerende artiesten en laat je verrassen door unieke culturele evenementen.

Wil je opgenomen worden in de Uit in Leiden? Word partner van Leiden&Partners.

Partnerinformatie