Rembrandt is de bekendste zoon van Leiden en Leiden&Partners blijft investeren in de associatie Leiden & de jonge Rembrandt.

Rembrandt trakteert op Leiden

De afgelopen twee jaar heeft Leiden&Partners samen met 13 verschillende partners en binnenstadsondernemers, VVV Leiden, Latijnse School en Young Rembrandt Studio in de week van Rembrandts verjaardag (8 t/m 16 juli) gezorgd voor betoverende kortingen en aanbiedingen om de associatie Rembrandt/Leiden te versterken.

Tegelijkertijd zorgen de kortingen voor conversie/beleving richting binnenstad ondernemers, musea en culturele activiteiten voor (regio)bewoners. 

Deelnemen aan de campagne? Mail naar marketing@leidenenpartners.nl.

Zichtbaarheid Rembrandt Trakteert

Leidse Rembrandt Dagen

Een evenement dat zowel lokaal, nationaal als internationaal Leiden als stad van Rembrandt en cultuurstad op de kaart zet. Met marketingcommunicatie ondersteunen wij de organisatie graag en ambiëren we een professioneel en toonaangevend evenement, nu en in de toekomst.

Leidse Rembrandt Dagen

Leidse Rembrandt Dagen

Young Rembrandt Studio

De Young Rembrandt Studio is het oude atelier waar Rembrandt heeft leren tekenen, schilderen en etsen. De Young Rembrandt Studio valt onder beheer van Leiden&Partners en is gratis te bezoeken. De studio is wordt bemand door het VVV-personeel of cityhosts en dient naast de Rembrandt Experience als VVV-informatiepunt.

Aantal bezoekers Young Rembrandt Studio:

  • 19.500 in 2023
  • 12.985 in 2022

De Young Rembrandt Studio brengen wij onder de aandacht via diverse social mediakanalen, nieuwsbrieven, flyers, persbezoeken, persberichten en via VVV Leiden

Young Rembrandt Studio

Wist je dat de Young Rembrandt Studio op Google beoordeeld wordt met maar liefst 4,5 sterren? Lees hier meer over de onafhankelijke ervaringen van andere bezoekers.

Latijnse School

Bezoekers kunnen zich voor het raam van de Latijnse School laten schetsen door een computer. De schets is een half uur later te downloaden op onze website. Inmiddels zijn er al bijna 70.000 schetsen gemaakt bij de Latijnse School. Daarnaast is de Latijnse School onderdeel van de Rembrandtroute.

Young Rembrandt School