Rembrandt is de bekendste zoon van Leiden en Leiden&Partners blijft investeren in de associatie Leiden & de jonge Rembrandt.

Rembrandt trakteert op Leiden

De afgelopen twee jaar heeft Leiden&Partners samen met 13 verschillende partners en binnenstadsondernemers, VVV Leiden, Latijnse School en Young Rembrandt Studio in de week van Rembrandts verjaardag (8 t/m 16 juli) gezorgd voor betoverende kortingen en aanbiedingen om de associatie Rembrandt/Leiden te versterken.

Tegelijkertijd zorgen de kortingen voor conversie/beleving richting binnenstad ondernemers, musea en culturele activiteiten voor (regio)bewoners. 

Deelnemen aan de campagne? Mail naar marketing@leidenenpartners.nl.

Zichtbaarheid Rembrandt Trakteert

Leidse Rembrandt Dagen

Een evenement dat zowel lokaal, nationaal als internationaal Leiden als stad van Rembrandt en cultuurstad op de kaart zet. Met marketingcommunicatie ondersteunen wij de organisatie graag en ambiëren we een professioneel en toonaangevend evenement, nu en in de toekomst.

Op 13 en 14 juli 2024 vinden de vierde Leidse Rembrandt Dagen plaats in de Leidse binnenstad. 

Leidse Rembrandt Dagen

Leidse Rembrandt Dagen

Young Rembrandt Studio

De Young Rembrandt Studio is het oude atelier waar Rembrandt heeft leren tekenen, schilderen en etsen. De Young Rembrandt Studio valt onder beheer van Leiden&Partners en is onderdeel van de 13 musea van Leiden. De studio is gratis te bezoeken en wordt bemand door het VVV-personeel of cityhosts. Naast de Rembrandt Experience dient de studio als VVV-informatiepunt.

Aantal bezoekers Young Rembrandt Studio:

  • 19.500 in 2023
  • 12.985 in 2022

Promotie voor de studio wordt gemaakt op de social media kanalen, in nieuwsbrieven, persberichten en in VVV Leiden. Daarnaast is er een flyer geproduceerd door Leiden&Partners, met informatie en openingstijden van de studio erop vermeld.  

Young Rembrandt Studio

Latijnse School

Bezoekers kunnen zich voor het raam van de Latijnse School laten schetsen door een computer. De schets is een half uur later te downloaden op onze website. Inmiddels zijn er al bijna 70.000 schetsen gemaakt bij de Latijnse School. Daarnaast is de Latijnse School onderdeel van de Rembrandtroute.

Young Rembrandt School