VVV Leiden

Een bezoek aan de stad begint bij VVV Leiden aan de Stationsweg 26, onderdeel van Leiden&Partners. Hier kan men terecht voor inspiratie en tips, mooie wandelroutes, souvenirs, cadeaukaarten en folders. VVV Leiden is tevens een Arriva Servicepunt. Onze gastvrije medewerkers heten iedereen van harte welkom en nemen tijd voor gasten, zo voelt iedereen zich welkom in Leiden, Stad van Ontdekkingen.

VVV Leiden

De VVV medewerkers spreken allerlei talen en hebben gastheerschap op nummer één staan. Het VVV logo is voor velen een garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo heten we iedereen welkom in de stad en sturen we bezoekers goed op pad, bijvoorbeeld met een gratis citymap of mooie stadswandeling. 

De VVV is tevens Arriva Store, hier kan met terecht met vragen over het openbaar vervoer of het uploaden van saldo's op OV-kaarten. Zo bedienen we ook bewoners. Bewoners kunnen in de VVV ook terecht voor informatie over activiteiten uit de UITagenda, mooie Leidse cadeaus en cadeabonnen. 

In de winkel worden cijfers, aantallen en herkomst, bijgehouden van bezoekers. Zo analyseren we trends over bezoekers aan Leiden. 

 

Vragen over de VVV? Mail ons!

Young Rembrandt Studio

Onze Young Rembrandt Studio, midden in het centrum, is tevens onze tweede VVV-locatie. Zo combineren we beleving (een gratis 3D Experience over ons stadsicoon Rembrandt) met bedienen. 

Young Rembrandt