PROEF DE STREEK

Leiden, de Stad van Ontdekkingen heeft een Streek van Verrassingen, met een zee aan mogelijkheden. Van strand tot kleurrijke bloemenvelden en karakteristieke dorpen. Je denkt dat je de omgeving op je duimpje kent. Totdat je een keer linksaf slaat in plaats van rechts. Opeens ontdek je een fantastisch fietspad, dolleuke nieuwe winkeltjes of een terrasje op een paradijselijk plekje. Hoe is het mogelijk dat je hier nog nooit geweest bent? Wat een verrassing! Voel je thuis, je bent welkom in de Streek van Verrassingen.

TOERIST IN EIGEN REGIO

Samen proberen we zo goed mogelijk het coronavirus onder controle te krijgen. Reizen naar het buitenland zit er nu even niet in en zelfs in eigen land moeten we onze reisbewegingen beperken. Het is natuurlijk ook geen fijn idee om helemaal niks te kunnen ondernemen. Bewegen is gezond en wat is het heerlijk om af en toe eens je hoofd te kunnen legen tijdens een leuk uitje! Gewoon even lekker ontspannen... Dan zit je in jouw regio goed, want in de Streek van Verrassingen zijn een tal van mooie plekken te ontdekken en heel wat avonturen te beleven! Bekijk hier alle leuke tips om de herfst en winter veilig door te komen en ontdek hoe leuk je eigen regio is.

VOOR THUIS: PROEF DE STREEK BOX

Wat van ver komt is lekker wordt vaak gezegd. Maar wat van dichtbij komt, is misschien wel nóg lekkerder. Zeker nu herontdekken steeds meer mensen hun eigen regio en zien, ervaren en proeven ze dingen waarvan ze het bestaan niet wisten! Dat we daarmee samen ook nog eens de lokale ondernemers steunen én een duurzaam alternatief kiezen, is lekker meegenomen. Bestel de Proef de Streek box hier.

Volg ons op Instagram!  Meemaakmagazine 

Tips

Ben je aangesloten bij de Streek van Verrassingen?

Bekijk hieronder welke middelen beschikbaar zijn.

Toolkit en handleiding (PDF)   Beeldmateriaal huisstijl (.zip)