Arrangementen City Hotel Nieuw Minerva

vanaf € 89.00

Zoekt u een sfeervol hotel midden in het levendige en historische centrum van Leiden? Op korte loopafstand van winkels, musea, bezienswaardigheden, terrasjes-aan-het-water en restaurants? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Slapen langs de gracht

Zoekt u een sfeervol hotel midden in het levendige en historische centrum van Leiden? Op korte loopafstand van winkels, musea, bezienswaardigheden, terrasjes-aan-het-water en restaurants? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!  Voor onze zakelijke gasten: de diverse congreslocaties in de Leidse binnenstad zijn binnen enkele minuten te voet bereikbaar.

City Hotel Nieuw Minerva ligt aan één van de levendige Leidse grachten en is gevestigd in 6 aaneengesloten grachtenpanden (Rijksmonument). De kamers aan de voorkant van het hotel kijken uit over de Oude Rijn en het centrum. Wilt u liever een rustige kamer? Informeert u dan naar beschikbaarheid van kamers aan de achterkant van het hotel.

Alle 35 kamers zijn verschillend en hebben een eigen inrichting die past bij ons pand. Enkele kamers hebben een bijzonder thema zoals bijvoorbeeld de Rembrandtkamer, de Rozenkamer en natuurlijk de romantische Bruidssuite met hemelbed!

Dit ga je doen

Business Traveller Deal

Als zakenreiziger kunt u uiteraard genieten van gratis WiFI en Eduroam, en extra privileges.

Inhoud van dit arrangement:

  • Ontbijtbuffet
  • Gratis upgrade (indien beschikbaar)
  • Vroege check-in / late check-out (indien beschikbaar)

Klik hier om dit arrangement te boeken.