Leiden StudentenStad

Leiden is de leukste studentenstad van Nederland! Dat levert talent op voor de toekomst. Samen met de gemeente Leiden, de Universiteit en onderwijsinstellingen als Hogeschool Leiden en mboRijnland, investeren, werven en behouden we in levenslange ambassadeurs voor Leiden.

Strategisch Partnerschap

Op maandag 3 april 2023 tijdens het Leidsche Plein – hét drukbezochte netwerkevenement van citymarketingorganisatie Leiden&Partners - ondertekenden studentenverenigingen, de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, Leiden&Partners en de gemeente Leiden voor de achtste keer het strategisch partnerschap StudentenStad. Nieuw dit jaar organiseren studenten onder andere ‘de langste tafel van Leiden’, een groot diner om ontmoeting tussen Leidenaren te bevorderen.

Lees het persbericht

&Cultuurkaart

Speciaal voor alle Leidse studenten (mbo, hbo, wo) is er een de &Cultuurkaart ontwikkeld. Studenten uit Leiden kunnen met deze pas exclusieve kortingen en acties verzilveren bij Leidse ondernemers op het gebied van cultuur. Een mooie samenwerking tussen de stad en studenten. De &Cultuurkaart is tot stand gekomen met de Plaatselijke Kamer van Verenigingen, de MASCQ-studentenverenigingen en de stad Leiden.

Ben jij student in Leiden? Meld je dan aan voor de &Cultuurkaart!

Aanmelden &Cultuurkaart