Nacht van Ontdekkingen

Hét kennisfestival van Leiden – onderdeel van de Days of Art & Science – krijgt elk jaar een meer eigen signatuur. Jonge makers, onderzoekers, kunstenaars wordt ruimte gegeven om te experimenteren. Een podium voor talent met spraakmakende programmering. Leiden&Partners spant zich in om met de marketingcommunicatie zo veel mogelijk aandacht te geven aan het leukste kennisfestival van Zuid Holland.

Kunst en wetenschap komen samen

Online

De Nacht van Ontdekkingen is te volgen op Facebook, X en Instagram. Op Facebook heeft de Nacht van Ontdekkingen-pagina ruim 6,5 duizend volgers en op Instagram is dat 1,8 duizend. Via het Stad van Ontdekkingen Tiktok-account werden ruim 230.000 views gehaald met video's over de Nacht van Ontdekkingen. 

Met een dedicated Uit in Leiden-nieuwsbrief kregen bijna 6000 abonnees een overzicht van de meeste bijzondere en interessante artiesten en wetenschappers. Via de &Cultuur-nieuwsbrief maakten studenten kans op tickets. 

NRC Kennisbijlage

Kennis, ontdekkingen en ontwikkelingen brengen we onder de aandacht met de NRC Kennisbijlages. Deze worden gemaakt in samenwerking met gemeente Leiden, Leiden Kennisstad, Universiteit Leiden, Leiden Bio Science Park, Hogeschool Leiden, Naturalis en Rijksmuseum Boerhaave. Een speciale Days of Art & Science editie verscheen in september. 

Meer over de kennisbijlagen

Meer wetenschap