Koop juist nu lokaal!

De Leidse ondernemers worden, net als de rest van de samenleving, hard getroffen door de gevolgen van de coronacrisis. Alle horecaondernemingen hebben hun deuren moeten sluiten en veel winkels hebben te maken met fors dalende klantenaantallen. Veel ondernemers kunnen een steuntje in de rug dan ook goed gebruiken. 

Bekijk hier aanbod van de Leidse winkels

Trakteer jezelf op Leiden

 

beleef.jpg proef.jpg shop.jpg zie.jpg

Winkelen in Leiden

Wat is lekkerder dan na een museumbezoek nog even de winkelstraten van Leiden in duiken?  Met zo’n 650 winkels kun je je helemaal  uitleven. Combineer het met een lekker terrasje of doe een hapje in een van de  300 horecagelegenheden en gun je voeten de rust die ze na uren shoppen verdienen. 

Natuurlijk  vind je in Leiden ook de  grote winkelketens in het centrum van de stad. Maar wat van Leiden echt bijzonder maakt, zijn een complete winkelstad maakt, zijn de boetiekjes en speciaalzaken, die vaak in de kleine straatjes en steegjes te vinden zijn. Trakteer jezelf op de leuke vintagezaakjes, antiek – en delicatessenwinkels, kleine galerietjes. De  Ambacht, aandacht en het unieke aanbod maakt Leiden die leuke winkelstad!

openingstijden  markten   sfeergebieden   parkeren

Onze tips!