Fietsverhuur Leiden

Ook de fietsliefhebbers die geen fiets tot hun beschikking hebben in Leiden kunnen de prachtige fietstochten fietsen. In Leiden zijn er namelijk verschillende plekken waar fietsen gehuurd kunnen worden. Op deze pagina vindt je een overzicht van de verschillende verhuurmogelijkheden.

Bizon Bike Company
Bizon Bike Company verhuurt stijlvolle en klassieke fietsen, maar met moderne technieken. Wil je fietsen huren voor een grote groep bezoekers? Dan ben je bij Bizon Bike Company aan het juiste adres. 

ma t/m za 09.00 - 18.00 uur | bizonbikecompany.nl

EasyFiets - Fietsverhuur Leiden
Wil je Leiden op een leuke en handige manier ontdekken? Huur dan een fiets bij EasyFiets. Van stadsfietsen tot E-bikes, van tandems tot bakfietsen bij EasyFiets kun je het allemaal vinden. Gelegen aan de rand van het centrum op parkeerterrein Haagweg. Dus je kan zo je auto parkeren en direct op de fiets stappen. We zijn 7 dagen per week open en de fietsen kunnen 24/7 teruggebracht worden. Ideaal toch? 
Voor meer informatie kijk op www.easyfiets.nl.

HuurMij
Bij HuurMij is het ook mogelijk om naast normale fietsen, tandems en Vespa scooters te huren. Zo wordt een bezoek aan Leiden nog specialer. Bij een niet Nederlands identiteit bewijs moet de borg worden voldaan met een creditcard. 
ma t/m za 08.00 - 17.30 uur / zo 09.00 - 12.00 uur | huurmij.nl

Centraal Station
Voor het huren van de geel-blauwe OV-fiets op het Centraal Station van Leiden moet je van te voren online een abonnement afgesloten hebben. Deze kan alleen gekoppeld worden aan een Nederlandse bankrekening. Voor de buitenlandse bezoekers is dit dus helaas niet mogelijk.
ma t/m vr 06.00 - 21.00 uur | ov-fiets.nl