Fietsverhuur Leiden

Ook de fietsliefhebbers die geen fiets tot hun beschikking hebben in Leiden kunnen de prachtige fietstochten fietsen. In Leiden zijn er namelijk verschillende plekken waar fietsen gehuurd kunnen worden. Op deze pagina vindt je een overzicht van de verschillende verhuurmogelijkheden.

Bizon Bike Company
Bizon Bike Company verhuurt stijlvolle en klassieke fietsen, maar met moderne technieken. Wil je fietsen huren voor een grote groep bezoekers? Dan ben je bij Bizon Bike Company aan het juiste adres. 

ma t/m za 09.00 - 18.00 uur | bizonbikecompany.nl

EasyFiets
Bij EasyFiets huur je een fiets voor € 9,- per dag of een elektrische fiets voor € 20,- per dag. Naast fietsen hebben ze ook leuke fietsroutes om uw dag compleet te maken. Ze zijn gevestigd op het parkeerterrein Haagweg dus u kunt hier ook parkeren met de auto. 7 dagen per week open van 09.00 tot 17.00 uur | easyfiets.nl

HuurMij
Bij HuurMij is het ook mogelijk om naast normale fietsen, tandems en Vespa scooters te huren. Zo wordt een bezoek aan Leiden nog specialer. Bij een niet Nederlands identiteit bewijs moet de borg worden voldaan met een creditcard. 
ma t/m za 08.00 - 17.30 uur / zo 09.00 - 12.00 uur | huurmij.nl

Centraal Station
Voor het huren van de geel-blauwe OV-fiets op het Centraal Station van Leiden moet je van te voren online een abonnement afgesloten hebben. Deze kan alleen gekoppeld worden aan een Nederlandse bankrekening. Voor de buitenlandse bezoekers is dit dus helaas niet mogelijk.
ma t/m vr 06.00 - 21.00 uur | ov-fiets.nl