Woodstock op het Water back in town!!

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli a.s. vindt alweer de zevende editie van Woodstock op het Water plaats.
Dit festival brengt de sfeer en muziek van Woodstock terug in Leiden. Op diverse boten varen bands en acts door de stad, die een ode brengen aan de artiesten en muziek uit deze tijd.

Woodstock op het Water wordt georganiseerd door stichting de Leidse Rederij in samenwerking met BSG media.

In 1969 was Woodstock het allereerste muziekfestival en de grondlegger van de festivalcultuur zoals we die nu kennen. Tijdens dit bijzondere evenement traden vele bekende muzikanten op zoals Joe Cocker, Jimi Hendrix en Santana. Maar er ontbraken ook grote namen …… maar niet bij Woodstock op het Water, daar zijn ze allemaal!

Inmiddels is W.O.W. een begrip geworden; in 2018 bezochten ongeveer 50.000 mensen dit evenement. Zowel dit bezoekersaantal als de vele aanmeldingen van bands en de enthousiaste reacties bewijzen dat W.O.W. een evenement is, dat lééft in Leiden.

Aan de liefhebbers van een dagje uit en kijken en luisteren naar “Golden Oldies”: zorg dat je erbij bent! Het enige wat je hoeft te doen, is zorgen dat je een plekje weet te bemachtigen op de vele terrassen in de stad.

Woodstock op het Water vindt plaats op zaterdag- en zondagmiddag, dus mis het niet! Alle informatie over de vaarroute en deelnemende bands en horeca is te vinden op ww.woodstockleiden.nl.