Voor touringcars is Leiden goed bereikbaar

Gelegen tussen de A4 en A44 is de stad vanuit beide snelwegen makkelijk bereikbaar. Vind hier alle uitstaplocaties en parkeerplaatsen. 

Haagweg

Er zijn vijf busparkeerplaatsen beschikbaar aan de Haagweg. Kijk op www.stadsparkeerplan.com om een parkeerplaats te reserveren.  Deze locatie is vanaf de A4 en A44 goed bereikbaar. Een parkeerplek kost ca. € 21,00 per dag. Voor actuele prijzen neem je contact op met het beheer van de parkeerlocatie. Vanaf deze locatie is een shuttle service inzetbaar (max. 20 personen in één shuttle bus) tegen een kleine vergoeding. Het is aan te raden deze service bij te boeken bij de parkeerplaatsreservering. 

Reserveer een plek

Lammenschansweg

Naast de busparkeerplaatsen aan de Haagweg zijn er ook parkeerplaatsen aan de rand van de binnenstad waar touringcars kunnen wachten. Er zijn drie parkeerplaatsen aan de Lammenschansweg ter hoogte van station Lammenschans (vanuit A4 Amsterdam - Den Haag v.v. goed bereikbaar, parkeerplaatsen op rijbaan van Leiden centrum naar A4).

In -en uitstaplocaties - Voor deze locaties geldt: max. 15 minuten parkeren

Iedereen afgezet?

Rijd dan door naar Haagweg Parkeerterrein, waar een busparkeerplaats te reserveren is via tel. 071-5120071. 

Touringcars kunnen zich melden bij de centrale op het terrein voor een tarief en parkeerplek. Het Parkeerterrein is 24 uur per dag open. Van 06:00 tot 2:00 uur is het Haagwegterrein bemand. Cameratoezicht is 24 uur per dag.

Ontdek Leiden samen

Of het nu gaat om het vieren van een jubileum, een stadswandeling onder leiding van een gids, een gezellig familie-uitje, het afscheid van een medewerker, vrijgezellenfeest of een gezellige teambuilding met het bedrijf. Leiden biedt talloze mogelijkheden voor groepsuitstapjes.

Lees meer

Toch met de auto?

Vanuit deze parkeergarages ontdek je eenvoudig de stad! Reserveer en parkeer.

Lees meer