Bezoek VVV Leiden
Stationsweg 26, 2312 AV Leiden

Update corona
De VVV is open en klaar om bewoners en bezoekers te verwelkomen en informeren. Liever nog niet de deur uit? Stel je vragen via de LiveChat functie op onze website.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00 – 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur
Zondag: 11.00 - 15.00 uur

logo vvv

Jouw sleutel tot Leiden

Hoe kom ik bij de faculteit Rechten? Is er een stadswandeling naar de Leidse hofjes? Wat is er dit weekend allemaal te doen? Jouw bezoek aan Leiden begint bij de VVV!

In de VVV kun je terecht voor al jouw vragen over Leiden. De medewerkers voorzien je graag van ideeën voor uitstapjes, een plattegrond en nog veel meer. Gelegen nabij Leiden Centraal en de bushaltes is de VVV voor iedereen goed bereikbaar. Tevens bevindt zich hier de Arriva Store.

Je wordt gastvrij ontvangen en krijgt de informatie die je nodig hebt. Er is serviceverlening op het gebied van vervoer, overnachtingen, horeca, tickets en meer. Na een bezoek aan de VVV kun je op pad!

Update corona

De VVV is open en klaar om bewoners en bezoekers te verwelkomen en informeren. De VVV is geopend van ma t/m vr van 08.00 – 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur en zondag van 11.00 – 15.00 uur. 

Extra informatiepunten:

- Anne & Max - Gangetje 2
- Bloemenboot ‘De Watertuin’ - Blauwpoortshaven 7
- Boekhandel Kooyker – Breestraat 89
- EDUARD – Hooglandsekerkgracht 6
- Douglas – Haarlemmerstraat 143
- Kapsones Kappers – Doezastraat 31
- Pieterskerkcafé – Kloksteeg 16
- Stadsgehoorzaal – Breestraat 60
- State of Art – Nieuwe Rijn 11
- Café l'Esperance - Kaiserstraat 1
- Young Rembrandt Studio -
Langebrug 89

Extra informatiepunten in de binnenstad

Naast de vertrouwde VVV aan de Stationsweg kunnen bezoekers en (potentiële) ondernemers ook terecht bij 10 extra locaties voor informatie over de binnenstad. 

De zogeheten ‘Tourist Information Points’ bevinden zich bij diverse binnenstadondernemers en zijn te herkennen aan een ‘Tourist Information Point' sticker op het raam. Bij iedere locatie bevindt zich een display met plattegronden, de uitagenda en de stadsgids voor bezoekers. Daarnaast worden de medewerkers per locatie regelmatig bijgepraat over de stand van zaken in de stad, zodat bezoekers goed geïnformeerd kunnen worden.

Voor potentiële ondernemers met vragen hebben deze Tourist Information Points een speciaal ontwikkelde Z-Card met meer informatie over de sfeergebieden, een beschrijving per gebied en overige interessante kerngegevens. Tevens staan hierop de contactgegevens van de Vestigingsadviseur van het Centrummanagement Leiden, Gijs Hola, met wie de ondernemers in nauw contact staan.

De ondernemers werken met veel plezier mee aan deze service om de gastvrijheid, de vindbaarheid en het meervoudig bezoekmotief te vergroten.