Wil je iets anders? Wij denken graag mee! Neem contact met ons op via simone@leidenenpartners.nl voor meer informatie over onderstaande reclame-uitingen. 

 

Q-karren en Abrikarren

Maak kennis met de Q-car. Dit milieuvriendelijke en opvallende één-persoons karretje trekt gegarandeerd een hoop aandacht waar die verschijnt! Op het scherm kunnen zowel afbeeldingen, animaties en video’s worden afgespeeld.

Met opvallende en bijzondere mobiele billboards beweegt de abricar door het straatbeeld. Hierdoor kun je je doelgroep op een efficiënte en doeltreffende of juist een andere bijzondere manier benaderen.

 

2020

Turff

Dé manier om studenten in Leiden te bereiken in eigen huis. De Turff-tablets worden in studentenhuizen gebruikt voor het bijhouden van alle financiën. Op het scherm worden gedurende de dag advertenties getoond als screensaver. Hiermee introduceren is dit het eerste digitale advertentieplatform in de woonkamer. De programmering kan volledig naar wens worden ingericht. Zo kunnen visuals per dag en per stad worden afgewisseld.

Busreclame buitenzijde

Ook in Leiden e.o. vind je busreclame op stad- en streekbussen van Arriva, welke door de gehele regio rijden. Dwars door de stad, langs stations, winkelgebieden, door woonwijken, bedrijventerreinen, enzovoorts. Dit levert een enorm bereik op.

Naamsbekendheid vergroten in de regio Leiden? Een actie communiceren? Personeel werven? Busreclame leent zich voor elk doel! 

Taxi-reclame

Een taxi rijdt de hele dag rond en komt op locaties als kantorenparken, treinstations, congresgebouwen, stadions en uitgaanscentra. Een uniek en “in het oog springend’ medium, en zo ook je reclame-uiting.

Wil je langdurig awareness creëren voor jouw product, dienst of (web)winkel, dan is Taxireclame ideaal en kostenefficiënt. Een taxicampagne wordt namelijk aanmerkelijk goedkoper naarmate je de taxi langer laat rijden met jouw campagne.

Toiletreclame

In de stad Leiden vind je de Toiletreclame panelen van Altermedia in maar liefst 30 horeca locaties, waaronder Café Einstein, Stadscafé van der Werff en Bagels & Beans.

Toiletreclame is een Out-of-Home medium met een gegarandeerd 1-op-1 contact. Door het lange contactmoment kan je een uitgebreide boodschap kwijt met een hoge mate van selectiviteit.