Langs de A4 en de A44 in Leiden staan billboarden, op deze pagina vind je meer informatie over adverteren op deze locaties. 

Billboard A4

Langs de A4 ter hoogte van de N11 staat een digitale reclamemast van Ocean Outdoor Media. Op dit medium worden 4 uitingen om en om afgewisseld met een frequentie van enkele seconden. Zowel in de rijrichting naar Den Haag als Amsterdam is het billboard digitaal, daarmee is er een bereik van bijna een half miljoen contacten per week. Een uiting is zichtbaar voor de periode van een volle week (van maandag t/m zondag). Voor reguliere (commerciële) uitingen kun je contact opnemen met Ocean Outdoor Media.

Leiden&Partners heeft in samenspraak met de gemeente Leiden een beperkt aantal uitingen in beheer ten behoeve van algemene citymarketing. Interesse? Stuur een e-mail naar simone@leidenenpartners.nl o.v.v. 'Citydressing'. 

Digitaal billboard A44

Langs de A44, aan de gevel van het Hilton Garden Inn Hotel te Leiden/ Oegstgeest, is een digitaal billboard van 85 m² bevestigd. Het betreft een opvallend led-scherm dat zichtbaar is vanaf beide rijrichtingen en een publiek bereik van circa 500.000 passanten per week. Van Wassenaar tot Nieuw-Vennep en weer terug. Het is dus een ideale locatie om een groot publiek te bereiken in en om Leiden.

Het digitale billboard langs de A44 is in beheer van Bereik. Bij Bereik kun je al vanaf één week zichtbaar zijn. Met één spot op één digitaal billboard kom je gemiddeld 5.800 keer voorbij per week. Interesse? Bekijk hier de tariefkaart voor 2022. Mail of bel via 010 - 503 00 29 met Bereik voor meer informatie over adverteren.