leiden_awards_logo.jpg

 

acht_uur_journaal_leiden_op_de_kaart.png

Fraai voorbeeld van hoe iemand Leiden op de kaart weet te zetten: fotografe Carla Versteege haalt met haar ingezonden foto het weerbericht in het Acht Uur Journaal van de NOS.

Die ene vrouw die altijd de foto’s van Leiden bij het weerbericht van het Acht Uur Journaal weet te krijgen... de website van dat knusse Bed & Breakfast  waar zó mooi wordt verhaald waarom Leiden de ultieme bestemming is... dat ludieke lied over Leiden... of juist die museumcampagne die maximaal viral ging...  en misschien wel dat succesvolle instagram-account met Leiden als hot topic. Allemaal inspanningen die op geheel eigen wijze bijdragen aan het bekender maken van Leiden, Stad van Ontdekkingen. Maar wie doet dat nou het beste? Lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal?

Dat is precies waar Leiden Awards om draait! Leiden Marketing beloont inspanningen die Leiden op excellente wijze op de kaart zetten. Ken jij voorbeelden? Of heb je zelf voorbeelden? Nomineer ze dan hieronder!

Een vakjury onder leiding van Gerda Schukking (Leven! magazine) beoordeelt de ingezonden nominaties. De Leiden Awards worden uitgereikt op het Leidsche Plein, de halfjaarlijkse partnerbijeenkomst van Leiden Marketing. De eerstkomende Award-editie vindt plaats tijdens het Leidsche Plein op 21 november 2019. 

Nomineren?

Wil je nomineren? Dan horen we graag met welke inspanning en wat deze zo bijzonder maakt. Vul onderstaand formulier in en zet hier vooral ook een link bij naar meer informatie. Houd bij de nominatie de volgende dingen even in gedachten: 

1. Alles is te nomineren (online, offline, dingen, jezelf, een ander, enz.).
2. Het is wel zo leuk als het een beetje een actuele inspanning betreft.
3. Er zijn 2 categorieën: professionals en liefhebbers. Weet je zeker in welke categorie jouw nominatie valt? Zet het er dan even bij.
4. Nomineren kan tot en met 5 oktober 2019.
5. Kom je er niet uit, wil je een bijlage toevoegen of heb je een vraag, stuur dan een e-mailtje naar nominaties@leidenawards.nl.