Vakantiegeld binnen?

Voor veel mensen is het weer bijna tijd om hun vakantiegeld in ontvangst te mogen nemen. Hier wordt erg naar uit gekeken en een aantal zijn misschien in gedachten het geld al aan het uitgeven. Maar waar kun je nou het beste je vakantiegeld uitgeven? Op een rijtje een aantal opties in de Leidse binnenstad waar dit perfect kan.

1. COEF Men

Op de Haarlemmerstraat kun je bij COEF Men de perfecte zomeroutfit scoren. De winkel biedt een breed assortiment van fashion, sneakers en lifestyle artikelen aan. Je vindt er hippe merken zoals Daily Paper, New Balance en Carhartt. Laat een van de stijladviseurs een outfit voor je samenstellen en loop klaar voor de zomer de deur weer uit! 

COEF Men

2. Hifi Overgaauw

Op zoek naar een nieuwe speaker of tv? Dan ben je bij Hifi Overgaauw op het juiste adres. Al ruim 60 jaar zijn ze thuis op het gebied van beeld en geluid. Dit familiebedrijf weet waar ze het over hebben, en je wordt op een eerlijke en vriendelijke wijze geadviseerd. Ze specialiseren zich daarbij in de hifi-techniek, waarbij het doel is om het geluid zo helder en ruisvrij mogelijk weer te geven. 

Hifi Overgaauw

3. Siebel Juweliers

Wil je jezelf trakteren op een mooi nieuw glimmertje, dan moet je naar Siebel Juweliers gaan. Oorbellen, kettingen, horloges, ringen en hangers, je kan het hier allemaal vinden. Vanwege het brede assortiment en brede prijsklasse, is er voor ieder wat wils. Voor vragen staat er een team van experts klaar in de winkel. 

Siebel Juweliers

4. Skyler Store

Bij Skyler Store vind je alles op het gebied van wonen en interieur. Zo hebben ze banken in alle kleuren en maten, en behang waar iedereen vrolijk van wordt. De stijl is iets gewaagder en de kleuren wat feller. Elk item is hierdoor bijzonder en heeft zijn eigen charme. De winkel op de botermarkt is 7 dagen per week geopend om jou te voorzien van de mooiste producten. 

Skyler Store

5. Kunsthuis

Stel, je wilt je vakantiegeld gebruiken om iets van kunst te kopen, dan is kunsthuis Leiden de juiste plek. Het kunsthuis is gespecialiseerd in moderne hedendaagse kunstenaars. De collectie bestaat onder andere uit schilderwerken, fotografie en voorwerpen. Ze hebben ontzettend veel mooie en bijzondere stukken, dus mijn advies zou zijn om naar hun winkel te gaan aan de Nieuwstraat en je te laten inspireren. 

Kunsthuis

6. The Bishop

Trommel je leukste gezelschap op en ga lekker samen een avondje uit eten bij the Bishop. Dit restaurant heeft een mooie klassieke uitstraling en is gevestigd in een historisch pand aan de Middelweg 7. De kaart is gericht op de internationale keuken met een twist en samen met de gastvrije bediening zorgt dat voor een heerlijke avond. 

The Bishop