Nieuwe editie regiomagazine Proef de Streek! op de mat

Leiden, 13 april 2023 – Deze maand valt bij ruim 180.000 huishoudens, de vijfde uitgave van het Proef de Streek! Magazine op de mat. Binnen een straal van 20 km rondom Leiden ontvangen regiobewoners dit gratis “meemaakmagazine” dat vol staat met tips voor uitjes, nieuwe winkels, speelplaatsen, routes, horeca en nog veel meer. Het bewaarnummer is ook op te halen bij VVV Leiden.

Van vega(n) hotspots tot streekgenoten

Regiobewoners worden met het meemaakmagazine geïnspireerd om op stap te gaan in de eigen regio. Stap op de fiets of pak de bus en ga eens ergens anders winkelen of een nieuw terrasje pakken. Reserveer een tafel bij een van de vega, vegan of glutenvrije horecazaken in de regio. Benieuwd naar de tips van streekgenoten? Lees over de geheimtips van Nina Paris van Rijksmuseum Boerhaave en de burgemeester van Oegstgeest Emile Jaensch. Met nieuwe exposities in musea, een buitenspeelkaart en leuke kortingen van lokale ondernemers is er het hele jaar van alles te doen en te ontdekken! Meer tips en inspiratie is te vinden op www.streekvanverrassingen.nl.


Samen sterk

Het Proef de Streek magazine is een gezamenlijke uitgave van de marketingorganisaties Katwijk, Leiden, Oegstgeest en Voorschoten-Wassenaar. Gemeenten Katwijk, Oegstgeest, Leiden, Wassenaar en Voorschoten vormen het samenwerkingsverband: Streek van Verrassingen. Onze inspanningen zijn onder andere gericht op het informeren, inspireren én betrekken van bewoners. Hiermee realiseren we samen een gebalanceerde groei in welzijn en welvaart voor stad en regio.