Zo Zit Dat

CORPUS: Reis door de mens!

CORPUS ‘reis door de mens’, dé attractie van het menselijk lichaam! Maak in het 5D Harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Antwoord op deze en duizend andere vragen vind je tijdens de opmerkelijke ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens.’

Reserveren

Overnachten in een T-rex kamer

Kom overnachten in een comfort Dino-kamer. Bezoek het Naturalis en maak kennis met de mega T-REX! Op deze kamer staan twee bedden. En er is een mogelijkheid om één bed bij te plaatsen.De dinokamer is altijd op aanvraag en kan alleen gereserveerd worden via telefoonnummer: 071-4083500 of reservations@goldentulipleidencentre.nl.

Golden Tulip Leiden Centre

Historisch en eigentijds

Boutique Hotel d’Oude Morsch is een historisch, maar eigentijds hotel aan de rand van het centrum van Leiden. Het hotel is gevestigd in het voormalige wachtgebouw van de Morspoortkazerne en kijkt uit op een stadspark, een molen, de historische haven, de geboorteplek van Rembrandt en een historische stadspoort. Alle 18 kamers zijn verschillend en bieden een unieke sfeer.

Boutique Hotel d’Oude Morsch

Jonge Rembrandt

In 1606 werd Rembrandt van Rijn als negende kind van een molenaar in Leiden geboren. Hier zag hij het licht en groeide op in redelijke welvaart. Hij ontwikkelde zich -in de 17e eeuw- tot een groot kunstenaar. Deze Gouden Eeuw is in Leiden nog steeds heel voel -en tastbaar. Bezoek de Young Rembrandt Studio: in een mooie 7 minuten durende ‘video mapping’ maak je kennis met de jonge meester en de belangrijkste sleutelfiguren in zijn leven. Of laat je schetsen door Van Rijn zelf bij de Latijnse School.

Jonge Rembrandt

Onze tips - voor een dagje Leiden