Libelle

CORPUS: Reis door de mens

CORPUS ‘reis door de mens’, dé attractie van het menselijk lichaam! Maak in het 5D Harttheater een duizelingwekkende reis als rood bloedlichaampje en ontdek in de hersenshow de spectaculaire werking van het menselijk brein. Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout?

Reserveren

Arrangement City Hotel Rembrandt

Bekroon een dagje Leiden met een overnachting in City Hotel Rembrandt, vanaf € 56,- p.p.

Dit arrangement bevat:

  • Overnachting in een standard double room
  • Ontbijt van Anne&Max 'Fresh Food Coffee café' voor 2 personen
  • Rembrandt route stadswandeling
  • Late check out om 12 uur
  • Gratis parkeren op aanvraag
  • Gratis upgrade naar een deluxe room indien beschikbaar
Reserveren

Laat je schetsen door Rembrandt

Rembrandt was zeven jaar toen hij naar de Latijnse School ging, van 1616 – 1620. Hier leerde Rembrandt ook voor het eerst schetsen. Hij volgde er tekenlessen van Henricus Rieverlinck, zijn eerste tekenleraar. Want wie hier op de begane grond bij de ‘Young Rembrandt School’ naar binnenkijkt, ziet de penseelstreken als vanzelf op het doek verschijnen.

Latijnse School

De Leidse Burcht

De Burcht van Leiden is een van de oudste nog bestaande voorbeelden van een burcht in Nederland. De Burcht staat op een motte, een kunstmatige heuvel, en maakte deel uit van een zogenaamd motte kasteel. Archeologen ontdekten dat de heuvel eind negende eeuw moet zijn gebouwd.

Alle monumenten

Proeflokaal 1574

Wijn en spijs zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Proeflokaal 1574 neemt je graag mee in de wereld van wijn en spijs. Een deskundig team staat klaar om je te adviseren in mooie combinaties van gerechten met heerlijke wijnen.

Proeflokaal 1574

Onze tips - voor een dagje Leiden