Het ECC Leiden biedt volop mogelijkheden als locatie voor congressen en evenementen.

ECC Leiden is een ultra-flexibele en moderne locatie waar je met ieder idee voor een vergadering, evenement of ander soort bijeenkomst uit de voeten kunt.

Omschrijving & zaalopstellingen
Zoek je een goed bereikbare locatie, dat centraal gelegen ligt in de Randstad? ECC Leiden biedt een compleet vergad…

ECC Leiden is een ultra-flexibele en moderne locatie waar je met ieder idee voor een vergadering, evenement of ander soort bijeenkomst uit de voeten kunt.

Omschrijving & zaalopstellingen
Zoek je een goed bereikbare locatie, dat centraal gelegen ligt in de Randstad? ECC Leiden biedt een compleet vergadercentrum met 15 moderne en restyled zalen, een grote plenaire ruimte van 1775 m² voor congressen en evenementen en een ruime lounge. Samen goed voor zo'n 5000 m² aan vergaderruimte. Door de aangepaste opstellingen met inachtneming van de 1,5 meter richtlijn, zijn op dit moment de zalen beschikbaar voor bijeenkomsten en evenementen variërend van 2 tot 300 personen per zaal. Uiteraard kunnen er meerdere ruimtes gecombineerd worden. Ook voor hybrid meetings en studio sessies biedt het ECC vele mogelijkheden met de modernste techniek en apparatuur. Ze beschikken over meerdere in- en uitgangen waardoor er een logische en veilige routing voor de gasten is gecreëerd.

Aangezien ook alle publieke ruimtes zijn meegenomen in de restyling is bij binnenkomst de beleving meteen te zien en te voelen. Van de juiste achtergrondmuziek tot de koffie en de inrichting; bij het ECC voel je je thuis in de eigentijdse industriële look met veel loungehoeken en groene beplanting. Ook hebben de zalen andere namen gekregen zoals bijvoorbeeld ‘The Loft, The Cube, The Studio en The Imperial’; dit geeft de charme en sfeer aan van deze nieuwe ruimtes.

Vergaderzalen & congressen
Vergaderen in ECC Leiden is een beleving. Het ECC staat garant voor veilige en verantwoorde meetings en events in één van de 15 restyled vergaderzalen. Kies het arrangement dat jou past en ontdek onze sfeervolle locatie met uitstekende catering!

Alle zalen zijn gelegen op de begane grond en bieden de perfecte omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. Daarbij komt de service van de meetinghost die de gehele dag tot je dienst is. Pak je het groter aan? Dan biedt het ECC hun black-box van 2700 m² voor evenementen en middelgrote congressen.

Congressen en hybrid meetings worden tegenwoordig in één adem genoemd. En het kan natuurlijk ook allebei. Zoek je een congreslocatie met goede bereikbaarheid voor alle deelnemers, centraal gelegen en die je geheel naar jouw wens kan inrichten om jouw congres perfect te laten verlopen? Voor één dag of voor een meerdaagse bijeenkomst met alle voorzieningen bij de hand? Of organiseer je dit liever digitaal? Dan is ECC Leiden de ideale locatie voor je congres.
Zo bieden wij naast onze plenaire ruimte van 1775 m² ook nog eens 15 nieuwe vergaderzalen, een ruime lounge, een groot terras en 250 parkeerplaatsen voor de deur.

Eten en drinken
Bij het ECC Leiden houden ze van lekker eten en zetten ze in op kwaliteit, echte smaken en vers; gezond eten zonder poespas! Ze werken daarvoor samen met cateringbedrijf Dames Dietz die gespecialiseerd zijn in lunches, borrels & bites, events, diners, you name it! De items zijn per stuk verpakt én bieden (h)eerlijke, gezonde en home made producten. Van starter of lunch tot aan de break of borrel; een beleving tijdens jouw vergadering waar je zeker voor terug gaat!

Evenementen en feesten
Door de goede bereikbaarheid, ruime parkeervoorzieningen én uitstekende cateringmogelijkheden staat ECC Leiden bekend als dé perfecte locatie. Voor allerlei (meerdaagse) evenementen, zoals (publieks-) feesten, beurzen, recepties, bedrijfsfeesten of diners kan je bij hen terecht. Hun multifunctionele event & convention center (totaal ruim 2700 m²) biedt plaats voor groepen tot 2500 personen.

Duurzaam
Bij deze locatie kunt u klimaat neutraal vergaderen via Onemeeting.com.

Toegankelijkheid en parkeren
Gelegen aan de A44 tussen Den Haag en Amsterdam en tegenover het BioScience Park Leiden.

ECC Leiden ligt 2 minuten van afrit 8 aan de A44. Amsterdam Schiphol Airport en Den Haag zijn per auto in 15 minuten bereikbaar, Leiden Centrum in 5 minuten en Amsterdam in 30 minuten. ECC Leiden heeft de beschikking over 250 parkeerplaatsen op het eigen terrein en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. De locatie ligt tegenover het zakelijke district van Leiden (Leiden Bio Science Park).

Kenmerken

Locatie