Parkeer op loopafstand van het centrum

Leiden heeft een autoluwe binnenstad. Je kunt de auto het best parkeren in één van de vijf parkeergarages of één van de zeven parkeerterreinen. Parkeer je jouw auto bij parkeerterrein Haagweg dan brengt een cityshuttle je binnen een paar minuten (gratis) naar de binnenstad.

Molenwerf en Lammermarkt afgesloten 

molenwerf_en_lammermarkt_afgesloten_1.png

Op zondag 20 december vanaf 18.00 uur tot dinsdag 22 december 05.00 uur zijn de Molenwerf en de Lammermarkt volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Volg de aangegeven omleidingsroutes bij een bezoek aan de stad. De bedrijven en winkels op de Lammermarkt blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer.

Op de Lammermarkt wordt op dit moment volop gebouwd aan de ondergrondse parkeergarage Lammermarkt. Met de komst van de parkeergarage wil de gemeente Leiden voor de toekomst voldoende parkeergelegenheid creëren. In verband met werkzaamheden aan de ondergrondse parkeergarage zijn de Molenwerf en de Lammermarkt volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. 

parkeren stadsparkeerplan mgl6940 0007

Parkeerterrein Haagweg

Het grootste parkeerterrein van Leiden ligt aan de Haagweg en functioneert als een volwaardig transferium. Zowel overdag als 's avonds rijden pendelbusjes van en naar het parkeerterrein en voor groepen zijn speciale afspraken te maken, zodat je altijd verzekerd bent van vervoer naar de binnenstad. 

Parkeergarage Centrum Morspoort

De Morspoortgarage is de nieuwste parkeergarage in Leiden. Het tarief is € 2,- per uur (€ 1,- per uur van 21 tot 7 uur) en het derde uur is altijd gratis.

mobiel parkeren

Blauwe zones, parkeervergunning en parkeerboete

Voor meer informatie over blauwe zones, het aanvragen van een parkeervergunning of vragen over een parkeerboete kijk je op de parkeerwebsite van de gemeente Leiden.

Parkeertip voor het weekend

Parkeergarage LUMC, Albinusdreef Leiden
Openingstijden: za: 09.00-19.00 uur, zo: 11.00-19.00 uur

Actuele parkeerinformatie