6 trendy woonwinkels in Leiden

1. De Klare Lijn

Aan de Nieuwstraat 1 vind je De Klare Lijn. De interieurcollectie varieert van banken en eettafels tot verlichting en accessoires. Het team staat voor je klaar met vakkundig advies, tips, compleet interieurontwerp of ontwerp op maat. Of je nu op zoek bent naar een strakke minimalistische look of een meer eclectisch interieur, De Klare Lijn heeft voor ieder wat wils.

2. Bentveld Interieur

Bentveld Interieur heeft al 60 jaar ervaring in Leiden. Ze staat bekend om hun hoogwaardige meubels en verfijnde esthetiek. Van tijdloze houten meubels tot elegante interieuraccessoires. Stap binnen en laat je inspireren. Of je nu op zoek bent naar een elegant meubelstuk of een eenvoudig decoratief item, Bentveld heeft een ruime selectie om uit te kiezen.

3. Skyler Store

Skyler Store is een echte boutique woonwinkel: een gezellige keuken in het midden van de winkel en een selectie van uitdagende, duurzame en betaalbare producten voor je huis. van kussens en vazen tot vloerkleden en behang. Skyler Store heeft een uitgebreide interieurcollectie die je zeker gaat inspireren. Extra leuk: deze trendy woonwinkel is 7 dagen per week geopend.

4. Rietveld Design

Rietveld Design is al meer dan 30 jaar gevestigd in Leiden. En biedt een breed scala aan designmeubels en exclusieve interieurartikelen. Van luxe banken en fauteuils tot op maat gemaakte kasten en tafels. Of je nu op zoek bent naar een designklassieker of de nieuwste trends wilt volgen, bij Rietveld Design zul je zeker vinden wat je zoekt.

5. Van Manen aan Tafel

Als je van koken en tafelen houdt, dan is Van Manen aan Tafel de perfecte winkel voor jou. Hier vind je een uitgebreide collectie van borden, bestek, glazen en andere items om je tafel mooi te dekken voor een heerlijke maaltijd. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van tafeldecoratie en maak van elke maaltijd een feestje.

6. EDUARD

EDUARD staat voor: Eerlijk, Duurzaam, Uniek, Ambachtelijk, Re-used & Design. Het assortiment loopt heel erg uiteen: van kleine cadeautjes tot mooie sieraden, van originele objecten voor in huis tot in Nederland handgemaakte leren tassen. Ook is er een eigen collectie genaamd Île d'Or. Een sieraad op maat laten maken? Geen probleem! Loop gerust een keertje binnen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, decoratieve accessoires of gewoon wat inspiratie voor je interieur, deze zes trendy woonwinkels in Leiden hebben voor ieder wat wils. Verken de stad en laat je verrassen door het diverse aanbod aan design en stijlen dat deze winkels te bieden hebben. Veel plezier met winkelen!