Pieterskerkcafé

Kloksteeg 16 2311 SL LEIDEN

Het Pieterskerkcafé is een prettige ontmoetingsplek midden in het centrum met vele mogelijkheden! We hebben een uitgebreide drankenkaart en een leuke lunchkaart. Loop binnen voor een borrel met vrienden of collega's. En...natuurlijk is er in de hele Pieterskerk FREE WIFI, ook in het café.

Geniet van een cappuccino met appelgebak of neem een versgeperste Jus d'Orange! Heeft u meer zin in bier of wijn? Wij schenken onder andere Leidsch Bier Blond, Pilaarbijter en Petrus Triple of heeft u liever een glas Santa Ana Malbec of een koude Chardonnay? Wat uw voorkeur ook is, u bent altijd welkom. Het Pieterskerkcafé is dagelijks geopend tussen 11:00 en 18:00 uur. Bij lekker weer is ons binnenplein ook geopend!

Heeft u ook tentamens gedaan in de Pieterskerk of aanwezig geweest bij de Opening van het Academisch jaar of de Dies Natalis? De Pieterskerk is al eeuwenlang sterk verbonden met de Universiteit Leiden. En nu is er het Pieterskerkcafé waar u samen met uw familie en vrienden het glas kunt heffen op het behaalde succes. Het Pieterskerkcafé is zeer geschikt voor besloten feestjes, buiten de reguliere openingstijden om. In een gezellige en ongedwongen sfeer ontvangt u uw gasten. Laat ons weten wat uw wensen zijn.