Escaperoom 071

Sint Aagtenstraat 10- 12 2312 CB LEIDEN
tel 06 83119822

Ontdek het historische Leiden op een spannende en vernieuwende manier! Ga met je groep op pad met een IPad en kom via gps- locaties langs alle bezienswaardigheden plekken in de binnenstad van Leiden zoals musea, monumenten, hofjes en nog meer historische plekken.
Op het moment beschikt Escaperoom 071 over twee spellen die buiten gespeeld kunnen worden: Magic portal en Operation mindfall. Beide spellen nemen 1 a 2 uur tijd in beslag. Geen lekker weer buiten? Kom lekker bij ons naar binnen en speel een van onze spannende escaperooms! Lees hier onder meer over.

Magic Portal
Drie duistere tovernaars hebben het magische portaal geopend en nu komen er allemaal trollen en kwade paddestoelmannetjes door de poorten! Help het aardmannetje om de Magic Portal te vinden waarmee je de wereld in evenwicht kan brengen. Vind met behulp van een IPad verschillende gps-coördinaten en los de gevonden punten diverse puzzels op.

Operation mindfall
een geheime missie waar niemand vanaf weet en die alleen in teamverband kunt oplossen! Gewapend met een Ipad en een koffer vol geheime gadgets los jij samen met je team de meest bizarre, uitdagende raadsels op en redden jullie de wereld van de ondergang.

Escaperooms
Denk jij te kunnen ontsnappen uit een van onze kamers? Kom dan met jouw team het meest besproken spel spelen van deze tijd. Ga samen opzoek naar aanwijzingen en los doormiddel van puzzels, raadsels en goed samenwerken het mysterie op.
Escaperoom 071 beschikt over 3 verschillende kamers: PSYCHO, EINSEIN’S MADNESS EN GOEIE MIE HET LEIDSE GIFMENGSTER.
Vrienden en familie
- Samen met je vrienden of familie een leuke dag beleven? Dan zijn jullie bij Escaperoom 071 aan het goede adres. Gegarandeerd zullen jullie veel plezier beleven en een spannend uur tegemoet gaan.
Bedrijven
- Ben je opzoek naar een momorabel bedrijfsuitje? Dan bieden wij jou een uitdagende activiteit aan. Escaperoom 071 is een uniek spel dat inspeelt op diverse onderdelen van teambuilding. Een uitje waar nog weken over gesproken zal worden op de werkvloer
Studenten
- Gezellig met je studiegenoten een leuk spel spelen en vooral een spannend uur beleven? Dan is de Escaperoom 071 perfect. Bij ons krijg je op vertoon van je geldige studentenpas 10% korting.

Arrangementen
Van plan om er een dagje uit van te maken? Ook bij Escaperoom 071 kan dat. Onze escaperoom is goed te combineren met een hapje en een drankje in een van onze nabijgelegen restaurants. Neem contact op met Escaperoom 071 voor de mogelijkheden.

Adres: Sint Aagtenstraat 10-12 2312 CB LEIDEN
Tel: +31 683119822
Web: escaperoom071.nl