Nieuws

Jochem Myjer helpt Leids Cabaret Festival aan studentenprijs

Het Leids Cabaret Festival introduceert dit jaar een nieuwe prijs die door vier Leidse studentenverenigingen wordt uitgereikt. Cabaretier Jochem Myjer heeft de prijs mede mogelijk gemaakt. De cabaretier steunt het festival jaarlijks. Dat heeft Bunker Theaterzaken, dat het evenement organiseert, dinsdag bekendgemaakt.
Lees verder

Vrijwilligersrestaurant Happietaria officieel geopend door Gert-Jan Segers

LEIDEN - Op maandagavond 4 februari is het vrijwilligersrestaurant Happietaria officieel geopend door de fractievoorzitter van de Christenunie, Gert-Jan Segers. De opening vond plaats in Het Gebouw, gelegen aan het Arubapad nummer twee in Leiden. De opening werd bijgewoond door Carel Stolker, Rector magnificus van de Universiteit Leiden, vrijwilligers en diverse gasten. Het restaurant is van 4 februari tot en met 2 maart elke maandag tot zaterdag vanaf 17.00 uur geopend. Het ingezamelde geld gaat naar slachtoffers van mensenhandel in Zuidoost-Azië.
Lees verder

Leiden Loves Science

Leiden, 5 februari 2019 – In het kader van het 444-jarig bestaan van de Universiteit Leiden, vindt op Valentijnsavond ‘Leiden Loves Science’ plaats. In de Tempelzaal van het Rijksmuseum van Oudheden delen wetenschappers hun liefde voor diverse onderwerpen zoals Egypte, Europa, het menselijk brein en de Ruimte. Ontmoet hoogleraren en kenners in eigen persoon en ontdek wat Leiden in haar volle breedte op wetenschapsgebied te bieden heeft.
Lees verder