Nieuws

Rijksmuseum Boerhaave en JES Rijnland vieren samenwerking

Stichting Jeugd en Samenleving Rijnland en Rijksmuseum Boerhaave werken samen aan het vergroten van kansen voor jongeren op het gebied van algemene, culturele en sociaaleconomische ontwikkeling. Dit gebeurt in de vorm van WeekendKlas die afgelopen zondag, 16 september, samen met leerlingen en hun ouders feestelijk werd afgetrapt.
Lees verder

Nacht van Ontdekkingen trekt ruim 3.500 bezoekers

Leiden, 16 september 2018 – Ruim 3.500 bezoekers genoten zaterdagavond van de 6e editie van het kennis – en wetenschapsfestival Nacht van Ontdekkingen. Het festival, voor het eerst georganiseerd door het Leidse communicatiebureau Maters & Hermsen, met meer dan 100 acts in het thema tijd bruiste en resulteerde in een gezellige, leerzame en sfeervolle avond.
Lees verder

Gigantisch Gouden Kalf op Stationsplein in Leiden

Het gigantische Gouden Kalf van het Nederlands Film Festival (NFF) is vandaag te bewonderen op het Stationsplein in Leiden. In aanloop naar het jaarlijkse festival plaatst sponsor L’OR het indrukwekkende gouden beeld vandaag van 14:00 tot 18:00 uur op het plein. Bezoekers kunnen op de foto met het Gouden Kalf en genieten van een kopje koffie. Het beeld staat symbool voor de Gouden Kalf-prijs die wordt uitgereikt tijdens het jaarlijkse festival dat van donderdag 27 tot en met vrijdag 5 oktober 2018 plaatsvindt in Utrecht.
Lees verder