181005 280 vvvcadeaubonnen cadeaubon kopen vernieuwde vvvdinercheque kaart recht

De lekkerste dinerbon van Nederland: VVV Dinercheque!

Door de nieuwe maatregelen sluiten alle publiek toegankelijke locaties zoals musea, theaters en bioscopen. Ook de horeca blijft gesloten. Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m 18 november. We hebben alle nodige informatie voor je verzameld, bekijk onze coronapagina voor actuele informatie.

Proef de hele wereld

Alle denkbare keukens zijn vertegenwoordigd en in iedere prijsklasse is er wel wat te vinden. Ook voor een lekkere lunch of een gezellige borrel aan het eind van de middag heeft Leiden genoeg te bieden. Veel restaurants en cafés zijn gevestigd in prachtige monumenten, waardoor de ambiance van de Leidse horeca vaak bijzonder is.

Help de Leidse horeca de coronacrisis door!

De Leidse horeca wordt hard geraakt door de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus. Zij kunnen jouw hulp dan ook goed gebruiken. Want ondanks dat de horeca de komende weken gesloten is, is het in veel gevallen nog mogelijk om bestellingen af te halen. Klik daarvoor hier om te kijken of je jouw favoriete gerecht kan bestellen. Of bestel een cadeaubon bij jouw stamkroeg. Samen helpen we Leiden de crisis door!

Trakteer jezelf op Leiden

 

 01_website_visitleiden_artwork_web_schets0113.jpg01_website_visitleiden_artwork_web_schets019.jpg01_website_visitleiden_artwork_web_schets0110.jpg01_website_visitleiden_artwork_web_schets0111.jpg01_website_visitleiden_artwork_web_schets0112.jpg  

Selecteer een keuken: