Rembrandt Vaar- en Wandelroute

Speciaal voor het Jonge Rembrandt jaar biedt Stichting De Leidse Rederij je een Rembrandtarrangement aan:

Tijdens een vaartocht van een uur door de historische grachten en over de groene singels van Leiden, vertelt een gids je aan boord al het een en ander over Rembrandt van Rijn. Na de vaartocht neemt de wandelgids je een uur op sleeptouw  om de highlights, die niet of slecht zichtbaar zijn vanaf het water te bezoeken. Waar is Rembrandt geboren? Waar heeft hij op school gezeten, en natuurlijk mag een bezoek aan de Young Rembrandt Studio* niet ontbreken. De wandelgids vertelt u verrassende feiten en ludieke anekdotes hierover. 

*Bezoek aan de Young Rembrandt Studio is afhankelijk van de openingstijden (De Young Rembrandt Studio is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00uur en van zondag t/m dinsdag van 12.00 - 17.00 uur ).

Kosten vaar- en wandeltocht (2 uur):
Tot 20 gasten: €220,-
Tot 30 gasten: €320,-

Nb. Vaar- en wandeltocht zijn ook afzonderlijk van elkaar te boeken. Neem voor meer informatie en kosten contact op met Stichting De Leidse Rederij.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief schipper(s), wandelgids(en), brandstof en BTW. Exclusief eventuele voor- en navaarkosten. In principe wordt er gevaren met een open sloep; een gesloten sloep is tegen meerkosten verkrijgbaar.

Op al onze vaartochten is ook catering mogelijk. Hiervoor gelden onze algemene voorwaarden. Deze zijn op aanvraag te verkrijgen en in te zien.

Voor meer informatie:  https://www.leidserederij.nl/  of   boeking@leidserederij.nl

Tel.: 071-528 22 52