Photography Tours door Leiden

Neem deel aan deze unieke avontuurlijke fotografie-wandeltour door de prachtige historische binnenstad van Leiden. Onder begeleiding van een ervaren professioneel fotograaf-docent en gids ga je deze '' Stad van Ontdekkingen '' zélf verkennen en ontdekken. In een 3 uur durende fotografie-wandeltour leert Harry Otto je geweldige foto's te maken van Leiden met haar rijke culturele erfgoed van wetenschap en kunst.

 

photography_tours.jpg

 

Wat komt er zoal aan bod tijdens deze fotografie-wandeltour?
De wereldbefaamde kunstschilder Rembrandt van Rijn werd op 15 juli 1606 geboren en opgeleid in Leiden.

De stad is al meer dan vier eeuwen één van Europa's meest prominente wetenschappelijke centra. Veel belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen hebben hier plaatsgevonden, vandaar het motto: Leiden 'Stad van Ontdekkingen'.

Evenals in Amsterdam kun je in Leiden genieten van een schilderachtig uitzicht over de vele grachten. Veel van de huidige gebouwen in het stadscentrum dateren uit de 16e en 17e eeuw. Leiden heeft na Amsterdam het grootste 17de-eeuwse stadscentrum van Nederland. Er is veel te zien en te ontdekken en Harry Otto gaat je helpen om indrukwekkende foto's te maken van de allermooiste en meest interessante plekjes.

De afgelopen 15 jaar heeft Harry Otto meer dan tweeduizend enthousiaste fotografen begeleid. Hierdoor kan Harry Otto jou snel op weg helpen om het beste uit jouw camera te halen.

Het gaat echter zeker niet alleen om de camera-instellingen, ze zijn belangrijk, maar nog belangrijker is het om jouw gezichtsvermogen aan te scherpen en het licht te leren zien!

 Geschikt voor zowel beginners als gevorderde foto enthousiasten!
Geen risico. Betaling na afloop van de tour, alleen als je tevreden bent!

Startplaats: Bij ingang van de “Old School Leiden” Pieterskerkhof 4-A, 2311SR Leiden.

Startdata: Dagelijks in 2018.
Starttijden: 10.00 uur en 15.00 uur. (Duur 3 uur).
Prijzen: 69 € 1 persoon -59 € 2pp -49 € 3pp -39 € 4pp (max = 4 personen)
Contact: info@photography-tours-leiden.nl of  Mob: +31638053787 

Bekijk meer informatie op de website van Photography Tours Leiden